Дейвид Блейн - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Дейвид Блейн е базиран в Ню Йорк фокусник, илюзионист, екстремен изпълнител и спортист за издръжливост. Дейвид Блейн също е добре известен със своите каскади за издръжливост и като уличен и близък фокусник.

Бързи факти

Пълно име: Дейвид Блейн
Дата на раждане: 04 април 1973 г
Възраст: 48 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Фокусник, илюзионист, екстремен изпълнител, артист на издръжливост
Държава: Америка
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Разделям Ализе Гиноше
Нетна стойност 40 милиона долара
Цвят на очите Кафяви очи
Цвят на косата Черна коса
Родно място Бруклин, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност Италиански, американски, руско-еврейски и пуерторикански произход
Религия Кристиян
образование Регионална гимназия Passaic Valley
баща Уилям Перес
Майка Патрис Морийн Уайт
деца Деса Блейн

Биография на Дейвид Блейн

Дейвид Блейн е роден на 4 април 1973 г. в Бруклин, Ню Йорк, САЩ. Той е роден под знака на Овен и към 2021 г. е на 48 години. Освен това той е роден в Съединените щати и е от смесен етнос, с италиански, американски, руско-еврейски и пуерторикански предци. Баща му Уилям Перес е ветеран от войната във Виетнам, а майка му Патрис Морийн Уайт е учителка.

Освен това той е единственото дете на родителите си и майка му го е отгледала, докато е работила на няколко работни места, за да посрещне ежедневните си нужди. Той започнал да се интересува от магия, след като видял магьосник да прави подвизи в метрото, когато бил на четири години. Освен това започва да се занимава с магия с картите таро на баба си, които получава като подарък.Дейвид Блейн посещава регионалната гимназия Passaic Valley и завършва с отличие. След това той се интересува от актьорско майсторство и се записва в училище в Манхатън, Ню Йорк.

  Възраст на Дейвид Блейн

Дейвид Блейн

Височина и тегло на Дейвид Блейн

Дейвид Блейн е висок 6 фута и тежи 80 килограма. Има черна коса и кафяви очи. Освен това нищо не се знае за другите измервания на тялото на Блейн.

кариера

До 20-годишна възраст Дейвид Блейн решава да посвети живота си на магията. Майка му, от друга страна, подкрепяше решението му, но тя почина от рак, когато той беше на 21 години. След това той става уличен артист, където печели известност със своите трикове и очарователно поведение. След успеха си като уличен магьосник, той препраща кадри от изпълнението си на NBC.

След интервюто му с канала, каналът излъчи дебютния телевизионен сериал на Блейн, David Blaine Street Magic, на 19 май 1997 г. След две години каналът показа David Blaine Magic Man, изключително успешен телевизионен спектакъл. Освен това по време на концертите си той обикаля из страната и изпълнява актове по улиците пред реални хора.

Освен това изпълненията му в Атлантик Сити, Комптън, Далас, пустинята Мохаве, Ню Йорк и Сан Франциско му направиха национална слава. Той направи първия си трик за издръжливост през 1999 г., потапяйки се за седем дни в 3-тонен резервоар, пълен с вода. Той разви голям брой последователи в резултат на този подвиг, тъй като беше надминал своя герой Хари Худини. След това, през 2000 г., той прави каскада, наречена Frozen in Time, в която е замразен за 63 часа в леден блок.

На 5 септември 2003 г. той започва своя 44-дневен експеримент за издръжливост, докато е заловен в полупрозрачна плексигласова клетка, окачена на 9 метра. На 19 октомври 2003 г. той излезе от делото, мърморейки „Обичам ви всички“. През следващите няколко години той прави каскади като Dive of Death и Electrified One Million Volts Always On.

Знаменитости и обществени личности, както и благотворителни дейности
През 2013 г. той участва в зрелищния телевизионен сериал на ABC David Blaine Real or Magic, който продължава 90 минути. Уди Алън, Робърт де Ниро, Джордж Буш-младши, Брайън Кранстън, Арън Пол, Харисън Форд, Кание Уест, Джейми Фокс и Рики Жерве бяха сред знаменитостите и обществените личности, за които той извършваше подвизите си. Той също така прави магии в болници в цялата страна в детски заведения, отделения за изгаряния и отделения за непълнолетни.

Той също така участва в лагера Hole in the Wall Gang за младежи, които са били диагностицирани с ужасни заболявания. През януари 2010 г. той събра приблизително 0 000, като участва в продължение на 72 часа в събитието Magic for Haiti. В допълнение, той се появява в Real or Magic, Beyond Magic и The Magic Way на ABC, наред с други сериали.

Дейвид Блейн Нетна стойност

Работата му като магьосник, илюзионист, артист на издръжливост и екстремно представяне му е спечелила голяма сума пари. Очаква се нетното състояние на Блейн да бъде над 40 милиона долара към 2022 г .

  Дейвид Блейн нетна стойност

Дейвид Блейн

Съпруга на Дейвид Блейн, брак

През 2008г. Дейвид Блейн се ожени за Ализе Гиноше, френски модел и актриса, но двойката се разведе през 2014 г. Блейн и тя се разделиха, когато тя откри снимка, на която той се разхожда с мистериозно момиче в бар в Ню Джърси. Деса Блейн, дъщерята на двойката, сега живее с майка си след развода на двойката. Няма обаче допълнителна информация за настоящия статут на запознанства на Блейн.

Според британските новинарски издания Дейвид е бил призован да дойде в Обединеното кралство за интервю от лондонската столична полиция. Освен това, след като бившият модел Наташа Принс го обвини в изнасилване, полицията поиска интервю с него. Той оспори обвинението и разследващите решиха да не го търсят повече след разследването. След това той беше разследван от полицейското управление на Ню Йорк през април 2019 г., след като най-малко две жени го обвиниха в сексуално насилие.

Популярни Публикации