Дейвид Бийзли - Нетна стойност, възраст, съпруга, височина, кариера, етническа принадлежност

Дейвид Бийзли е политик от Съединените щати, който служи като изпълнителен директор на Световната продоволствена програма на ООН. Бийзли, републиканец, преди това е бил 113-ият губернатор на Южна Каролина от 1995 до 1999 г.

Кратки факти за Дейвид Бийзли

Пълно истинско име Дейвид Бийзли
Известно име Дейвид
Дата на раждане 26 февруари 1957 г
Възраст (към 2021 г.) 64 години.
Място на раждане Брентуд, Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Професия Политик
Нетна стойност USD 1-9 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия зодия Дева
Височина (прибл.) 5 фута 7 инча
Тегло (прибл.) 60 кг
Цвят на косата Сив
Цвят на очите черен
Съпруг Мери Ууд Бийзли

Възраст и ранен живот на Дейвид Бийзли

Дейвид Бийзли беше роден на 26 февруари 1957 г , в Дарлингтън, Южна Каролина. Той е 64 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Дейвид Бийзли е пълното му име. Той е израснал в Америка, заедно със своите родители и братя и сестри.

По същия начин Той е американски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. Говорейки за неговите образователни подробности, той е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.Височина тегло

Дейвид Бийзли е висок 5 фута 7 инча . Тежи около 60 кг. Той има прекрасни топли черни очи и сиви кичури.

Дейвид Бийзли Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Дейвид Бийзли? Нетната стойност или нетните приходи на Дейвид Бийзли се оценяват на между 1 милион и 9 милиона долара към 2022 г. Той е натрупал огромни пари в резултат на основната си професия на политик.

кариера

  • И Бийзли, и неговият опонент от Демократическата партия, заместник-губернаторът Ник Теодор, се сблъскаха със силна първична опозиция в съответните си партии в надпреварата за губернатор през 1994 г.
  • През 2003 г. той беше награден с наградата за смелост на Джон Ф. Кенеди от американския сенатор Тед Кенеди за оспорваната му молба до законодателния орган на Южна Каролина да премахне флага на Конфедерацията от купола на щатската сграда.
  • Бийзли беше явен противник на хазарта, който беше разрешен в Южна Каролина до 2002 г. Много бензиностанции, магазини и покер казина бяха разработени в щата по това време и тъй като Бийзли подкрепи законодателство, което щеше да забрани хазарта, бизнесът с видео покер създава билбордове на Ban Beasley и радио реклами.
  • Бийзли получи Нобеловата награда за мир от името на Световната хранителна програма през декември 2020 г.

Съпруга и брак на Дейвид Бийзли

Коя е съпругата на Дейвид Бийзли? Бийзли е женен за Мери Ууд Бийзли. Няма повече информация за съпругата му. Освен това той поддържа добър профил и не е свързан с какъвто и да е спорен акт.

Популярни Публикации