Дейвид Беноа - Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Дейвид Беноа е талантлив канадски борец от Квебек. Дейвид Беноа е по-известен като син на покойния Крис Беноа, професионален борец. Крис Беноа беше бивш шампион на WWE и Световно първенство по борба, който уби своя партньор и сина си.

Бързи факти

Пълно име: Дейвид Беноа
Пол: Мъжки
Професия: Борец
Държава: Канада
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0 хиляди до 0 хиляди
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 40-30-34
Националност канадски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
баща Крис Беноа
Майка Мартина Беноа
Братя и сестри Едно (Меган Беноа)

Биография на Дейвид Беноа

Дейвид Беноа е роден в Канада през 1993 г. Той трябва да е на двадесет и осем години до 2021 г. Той е роден американец от кавказки произход. По същия начин американският борец е вярващ християнин от раждането си. Крис Беноа е негов баща, а Мартина Беноа е негова майка. Той е първото дете на баща си.

Освен това борецът има прекрасна сестра на име Меган Беноа. По отношение на образованието вече има завършено основно образование и гимназия. Беноа също се опитва да посещава класове в училището по борба Lance Storm в Канада, но не успява да ги завърши. За личния му живот обаче има малко информация.Освен професионалния си живот и кариера, той е участвал в различни други начинания. Той също обича да чете различни книги и да играе театрални пиеси, както и да създава произведения на изкуството. Кечистът от време на време гледа филми и телевизионни сериали, а любимите му актьори са Джона Хил и Оливия Уайлд. По същия начин любимият му цвят е черен и той предпочита Париж като ваканционна дестинация. Пица, пържени картофи и сладолед също са сред любимите храни на американския борец.

Височина и тегло на Дейвид Беноа

Що се отнася до физическата статистика на бореца, той със сигурност е много здрав и здрав. Дейвид Беноа изглежда има висока поза и височината му е 5 фута 10 инча или 178 см или 1,78 м. По същия начин, телесното тегло на американския борец е около 85 кг или 187 фунта. Размерът на гърдите му е 40 инча, размерът на талията му е 30 инча, а размерът на бедрата му е 34 инча. Размерът на бицепса на Беноа е 16 инча и той е носил обувка с номер 9 (UK) (UK). В допълнение към това той има светъл тен с чифт черни очи и черна къса коса.

кариера

Дейвид Беноа присъства на този ключов ден през 2007 г. и през последните години той даде да се разбере, че би предпочел кариера в борбата. Той се трансформира зад кулисите на събития на живо на WWE в Канада и поддържа контакт с Крис Джерико и Дийн Маленко, двама от бившите съратници на баща му. Той иска да си създаде име в спортната индустрия. Той се появи заедно с Фред Росър в Pro and Bro Wrestling Podcast. Той обаче загуби един от зъбите си по време на началната тренировъчна програма.

Освен това резецът на бореца беше изваден след ухапване от куче по брадичката. Той също посещава фитнес залата шест дни в седмицата, за да тренира с тежести. Освен това той вярваше, че баща му възнамерява да отвори училище по борба в Съединените щати. Според някои доклади се установява, че той е направил план за първото си появяване в Hart Legacy Event в Калгари, Алберта през 2013 г. Там американският борец се бие срещу Chavo Guerrero Jr.

Дейвид Беноа Нетна стойност

Дейвид Беноа печели добра сума пари от професионалната си кариера в борбата. Нетното състояние на бореца е около 500 хиляди до 510 хиляди долара. Няма обаче повече подробности относно заплатата и имуществото му. Но е сигурно, че е живял добър и доста охолен живот. Като дете на знаменитост, той със сигурност има някои луксозни услуги.

Дейвид Беноа Гадже, Запознанства

Дейвид Беноа към момента е необвързан и не излиза с никого. Всъщност той никога не е разказвал подробности за бившата си половинка и любовния им живот. Засега той просто иска да се съсредоточи повече върху професионалната си кариера и работи усилено за успешната си кариера. Освен това, той е създал много добри и приятелски отношения с Eddie Guerrero от Япония.

Той също има взаимна връзка с Дийн Маленко. Заедно дори са пътували до няколко града само за своите промоционални програми. Всъщност коментаторът назовава Беноа и двамата му приятели като 3 amigos. Освен това той записва чувствата и мислите си под формата на дневник. Освен това самият той не е участвал в никакви слухове и спорни въпроси.

Популярни Публикации