Дейвид Арчулета се опита да потисне сексуалността си, като се ожени за жена

Бившият кандидат за American Idol Дейвид Арчулета открито разкри сексуалността си на 12 юни 2021 г. в дълъг и емоционален пост в Instagram, обявявайки, че е член на LGBTQ общността. Той каза на семейството си, че е хомосексуален през 2014 г., но впоследствие научи, че има емоции както към мъже, така и към жени, което го поставя в бисексуалния спектър. Дейвид също каза, че не е имал толкова много сексуално [желание] като нормалните хора, тъй като е спестявал за брак.

Той посъветва хората да подкрепят повече изживяванията на хората и да приемат тяхната идентичност като човек, който се бори да приеме себе си като хомосексуалист. Просто ви моля да обмислите намирането на място, за да бъдете по-разбиращи и състрадателни към хората, които са LGBTQIA+, както и към тези, които са членове на тази общност и се опитват да намерят този баланс с религията си, добави певицата. Той каза още, че приемането на самоличността му е донесло спокойствие.

Дейвид Арчулета се опита да скрие сексуалността си

На 11 юни 2022 г. Арчулета отбеляза годишнината от дългата си реч, като разсъждава върху живота си преди и след декларацията. Според опита му, 31-годишният първо се страхувал от сексуалността си, но след излизането се чувствал спокоен, дори ако това означавало среща. Освен това той каза, че не е искал да излиза по време на месеца на гордостта през 2021 г., но това е дошло спонтанно. Това беше просто естественият поток от събития дните преди да се примиря със себе си и да избера да го кажа на глас, след като развалих годежа си с прекрасна и разбираща дама само няколко седмици по-рано, Арчулета твърдеше, че бившата му годеница е една от трите жени, за които смяташе да се ожени. Той вярваше, че романтичните връзки с жени ще му помогнат да забрави вътрешните си терзания. Дейвид Арчулета

Но когато една приятелка му разказа колко много гняв и омраза изпитва съпругът й, защото е гей, той разбра, че не е прав. Музикантът каза, че не е бил честен с дамите, с които е излизал и не е изпитвал достатъчно привързаност към тях, и се извини на всички, че ги е накарал да се чувстват неадекватни.

Квалификации на съпругата на Дейвид Арчулета

Арчулета участва в събитие във Фейсбук през 2014 г., когато отговаря на въпроси от последователи, преди да излезе пред обществото като хомосексуалист. Един от тях го попита какво търси в брака и Арчулета спомена няколко характеристики.

 Дейвид Арчулета

Очевидно не съм сигурен дали е банално, но някой трябва да обожава Господ. От само себе си се разбира, че те трябва да обичат Господ повече, отколкото мен. Тогава те ще знаят какви са техните приоритети. И ако го постигнат, можем да си поставим подобни цели и в нашето семейство, каза певицата.

Той също така търсеше някой, който е забавен и уверен, може да се държи добре и може да го разсмее. Не беше нужно бъдещата му булка да е певица, стига да подкрепяше музикалната му професия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дейвид Арчулета (@davidarchie)

Популярни Публикации