Дейвид Алексис - Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

Дейвид Алексис е музикант и автор на песни, който е женен за актрисата Mädchen Amick. Той се запознава с Амик, когато е амбициозен музикант в края на 80-те и скоро след като се женят, кариерата на Амик тръгва нагоре с култовия телевизионен сериал Туин Пийкс. Тъй като те посрещнаха две деца в семейството скоро след брака си, Алексис направи крачка назад в кариерата си на подкрепящ съпруг, като същевременно продължаваше да бъде музикален продуцент и автор на песни далеч от светлините на медийните прожектори. Разгледайте повече за биографията на Дейвид Алексис, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Дейвид Алексис
Професия Автор на песни и музикант
Рождена дата 9 май 1970 г
Родно място елен
Пълно име Дейвид Алексис
Зодия Телец
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 0 хил
Националност американски
Етническа принадлежност черен
Височина N/A
Тегло N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен

Кой е Дейвид Алексис? Възраст и биография

Алексис е роден в САЩ и е роден на 9 май, което го прави Телец. Годината му на раждане не е известна, но се твърди, че той и съпругата му са на една и съща възраст, което предполага, че той е роден през 1970 г., както и тя. Алексис е от афро-американски произход, но информация за родителите или семейството му не е оповестена публично.

Колко висок е Дейвид Алексис? Височина, тегло и измерване на тялото

Дейвид Алексис е висок и добре сложен, с дълга черна коса, която носи в характерен стил на плитки, който не е променил, откакто за първи път привлече общественото внимание. Неговият личен стил е семпъл и занижен, състоящ се предимно от дънки, черни кожени якета и монохромни ансамбли. Той също така носи чифт черни кръгли слънчеви очила с черна шапка, което е характерната му визия от 80-те години на миналия век, когато за първи път се появи на червените килими.Дейвид Алексис със съпругата си (Източник: Instagram)

Как Дейвид Алексис продължи кариерата си? Професионален живот

От края на 80-те години на миналия век Алексис се пази с нисък профил през цялата си дълга кариера като музикант, текстописец и музикален продуцент. Той също така работи като личен музикален треньор за амбициозни музиканти и е подкрепил краткото нахлуване на жена си в музиката. По време на своята над 20-годишна кариера той е признат многократно за автор на песни и музикален композитор

За кого се ожени Дейвид Алексис? Връзка и дела

През 1987 г. Дейвид Алексис се запознава с Медхен Амик, негов съсед по онова време, когато и двамата се борят като тийнейджъри в Лос Анджелис. Тяхното приятелство започва с Алексис, която помага на Амик да пее като личен музикален треньор. След четири години запознанства тяхното приятелство прерасна в романтика и двойката се ожени на 9 декември 1992 г., след четири години връзка, и те все още са щастливо женени след 26 години с дъщеря и син. Те не са имали никакви афери или скандали като двойка в дългата си връзка, рядка успешна история в Холивуд.

На 5 юли 1992 г. Дейвид Алексис и Медхен Амик посрещнаха първото си дете, син на име Силвестър Тайм Амик-Алексис. На 2 септември 1993 г. те имаха дъщеря си Мина Тобиас Амик-Алексис, която сега е на 25. Мина сега е певица и текстописец, която издаде първия си сингъл, Freedom, през 2015 г. Музикалното видео към песента беше скъпа почит към Туин Пийкс , което беше повратната точка в кариерата на майка й и стана известна.

Дейвид Алексис Нетна стойност 2022 г

Въпреки че не е бил член на никое известно музикално студио или не е получил публични заслуги за работата си, Към октомври 2022 г. нетната стойност на Дейвид Алексис се оценява на над 0 000 от източници, и годишният му доход е близо 400 000 долара. Нетното състояние на Mädchen Amick се оценява на 3 милиона долара към 2019 г., благодарение на успешното й представяне в популярния продължаващ телевизионен сериал Riverdale, който наскоро беше подновен за четвърти сезон.

Социална медия

Алексис поддържа нисък профил както в личния, така и в професионалния си живот и няма известни профили в нито една от големите социални медийни платформи. Независимо от това, той често се появява в профилите на съпругата и децата си в социалните медии, тъй като Mädchen е много активна в Instagram с над 2,5 милиона последователи и често публикува обожаващи снимки на Дейвид, включително ретро снимки от момента, в който са започнали да се срещат през 80-те години.

Тяхната амбициозна дъщеря Мина също е много активна в Instagram, като често публикува семейни снимки.

Факти

  1. Пише песни за различни изпълнители.
  2. Той също обича да рапира.
  3. Любимата му храна е пицата.

Популярни Публикации