Дейв Спаркс - Wiki, възраст, етнос, съпруга, височина, кариера, нетна стойност

Дейв Спаркс е американец, който е известен също като Heavy D, прякор, който той спечели като дете поради страстта си към автомобилите. Той е добре известен като телевизионна личност, която се появява в сериала на Discovery Channel Diesel Brothers, както и в The Tonight Show, който той е домакин заедно с Джей Лено. Той е и предприемач, който се занимава с автомобилостроене, което е негова детска мечта. Той също управлява собствен бизнес, след като е научил работата в строителната компания на чичо си, където е работил с тежки машини.

Може би сте запознати с Дейв Спаркс, но знаете ли възрастта и височината му, както и нетната му стойност през 2022 г.? Ако не знаете, ние сме написали статия за кратката биография на Дейв Спаркс - wiki, кариера, професионален живот, личен живот, текуща нетна стойност, възраст, височина, тегло и други факти. Така че, ако сте готови, нека започваме.

Бързи факти

Празнувано име: Дейв Спаркс (Heavy D)
Истинско име/пълно име: Дейвид Спаркс
Пол: Мъжки
Възраст: 44 години
Рождена дата: 18 th юни 1977 г
Родно място: Лейк Сити, Юта
националност: американски
Височина: 6 фута 5 инча
Тегло: 101 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Ашли Бенет
Деца/деца (син и дъщеря): да
Запознанства/приятелка (име): N/A
Дейв Спаркс гей ли е?: не
Професия: Телевизионна звезда и бизнесмен
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 3 милиона долара

Биография на Дейв Спаркс

Дейв Спаркс е роден на 18 юни 1977 г., но не е ясно дали е роден през 1977 или 1978 г. Родното му място е Лейк Сити, Юта, САЩ. Той е четвъртото дете на семейството. Бащата на Дейв имаше мозъчен тумор и имаше няколко операции, преди да умре, когато беше на 21 години. Баща му беше голямо вдъхновение за него, защото въпреки обстоятелствата си той все още беше активен и управляваше мобилни коли и доставяше пица. В състоянието на баща им майка му винаги присъстваше.Образование на Дейв Спаркс

Дейв Спаркс посещава Webster State University за един семестър, преди да напусне. Това е така, защото той вярваше, че има необходимия опит, тъй като веднага отиде на работа след завършване на гимназия. Смяташе го за загуба на време.

Възраст, височина и тегло на Дейв Спаркс

Дейв Спаркс е роден на 18 юни 1977 г. Той е на 44 години към 2022 г. Той е висок 6 фута 5 инча и тежи 101 килограма.

  Дейв Спаркс

Дейв Спаркс (Източник: Pinterest)

кариера

Дейв започва кариерата си веднага след като завършва гимназия. Докато учеше, любимият му предмет беше автомонтьорът, харесваше също изработването и заваряването. Това му осигурява необходимия опит за конструиране на автомобили. Той имаше късмета да намери работа в компания за мотоциклети и ATV, където беше назначен от неговия приятел Рич Егет. Това му даде още повече опит в реалния свят. По-късно решава да учи в колеж, но остава само един семестър. Той натрупа повече опит в кариерата си, докато работи за чичо си в неговия строителен бизнес.

След кратко време той решава да създаде своя собствена компания за разкопки, Dieselsellerz. Той нае най-добрия си приятел Дейв Кайли, известен още като Дизел Дейв. Те са ремонтирали и подобрявали дизелови превозни средства. Те решават да създадат канал в YouTube и да публикуват своите творби там. Те бяха открити от ръководителите на Discovery Channel и започнаха шоу, наречено Diesel Brothers.

Награди Дейв Спаркс

Дейв не е имал много късмет с наградите в кариерата си. Той обаче е постигнал много в живота си. Компанията му процъфтява и дори се разширява. Той продължи и закупи земя с приходите от бизнеса си. Дейв, подобно на много от нас, които вярват, че получаването на университетско образование е единственият начин за успех, вярваше, че е по-добре да изпробва какъв опит има, вместо да губи време да учи това, което вече знае. Този дух доведе до неговия успех и голям брой последователи в социалните медии, с 2,6 милиона последователи в Instagram.

Дейв Спаркс Нетна стойност

Нетната стойност на Дейв Спаркс се оценява на 3 милиона долара към юни 2022 г. Той е спечелил общия си доход от завършването на гимназията и започването на първата си работа. Освен това е бил нает от чичо си, което го вдъхновява да основе собствена компания, която сега е основният му източник на доходи. Приходите му идват и от предаването, което води по Discovery Channel.

Дейв Спаркс е отдаден и трудолюбив човек. Работата му е взискателна и често мръсна, но той винаги преследва страстта си. Това доведе до неговия успех и той очаква още по-голям успех в кариерата си.

Съпруга на Дейв Спаркс, брак

Дейв Спаркс е семеен мъж, женен за Ашли Бенет Спаркс от 2009 г. Те се запознаха в църква и планираха сватбата си скоро след това. Бо, Уилямс и Чарли Мей Спаркс са трите деца на двойката. Семейството обича да ходи на почивка заедно, което укрепва връзката им. В момента живеят в Аризона и Юта, като планират да построят постоянен дом за децата си.

Популярни Публикации