Дейв Наваро ще бъде представен като господар на хаоса в сезон 14 на Ink Master

Премиерата на сезон 14 на Ink Master ще бъде на 7 септември и ще включва 10 любими на феновете татуисти от минали сезони. Дейв Наваро, предишният водещ на успешната програма, ще се завърне като господаря на хаоса и ще инжектира неочаквани и променящи играта изненади в битката.

Предстоящият сезон на Ink Master ще включва също ветерани от индустрията за татуировки Райън Ашли, Нико Хуртадо и Ейми Джеймс като съдии. Тези съдии ще дадат на кандидатите много трудни задачи, които ще подложат на изпитание тяхната изобретателност и точност. Освен това голямата награда е парична награда от 0 000.

Според официалния синопсис на шоуто:Състезателите в Ink Master се състезават в различни предизвикателства за татуировки, които не само подлагат на изпитание техническите таланти на художниците, но и тяхната креативност на място, тъй като те трябва да замислят и изпълнят уникална татуировка по команда. В предизвикателствата са включени умения за татуиране като засенчване, линия и пропорции, както и стилове като фотореализъм, племенни, американски традиционни и pin-up.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дейв Наваро (@davenavarro)

Дейв Наваро от Ink Master беше очарован от китарата, когато беше тийнейджър.

53-годишният Дейв Наваро е актьор, певец, композитор и китарист. Дейв, който е роден на 7 юни 1967 г., е запленен от китарата през цялото си юношество. Това го вдъхновява да се наслаждава на широка гама от музикални жанрове. През 1986 г. той се присъединява към Jane’s Addiction по препоръка на неговия приятел от детството Стивън Пъркинс, който току-що се е присъединил към същата група. Наваро работи с групата за четири студийни албума и получи много признания за приноса си. Всъщност да стане член на добре познатата група беше един от професионалните моменти на Дейв.

 Дейв Наваро

Китаристът беше свързан с три високо оценени албума с Jane’s Addiction, Jane’s Addiction (1987), Nothing’s Shocking (1988) и Ritual de lo Habitual (1990), който беше и последната съвместна продукция на групата. Една от основните причини за разпадането на групата е пристрастяването й към наркотиците. Всъщност Дейв се бореше с пристрастяването към хероин след развода. Групата се разделя приятелски през 1991 г., по време на встъпителното събитие на Lollapalooza и в разгара на кариерата си. Въпреки факта, че групата се разпадна, звездата от Ink Master продължи да преследва амбицията си.

По-късно той става член на други отделни групи като Deconstruction и The Panic Channel, а през 2001 г. издава солов албум, озаглавен Trust No One. Освен това, докато Navarro беше член на Deconstruction, той продължи да си сътрудничи с басиста Eric Avery и барабаниста Michael Murphey. Той обаче напусна групата след няколко месеца.

 Дейв Наваро

След раздялата им, Наваро се присъединява към Red Hot Chili Peppers през 1993 г. като заместник на китариста Джеси Тобиас. Скоро обаче той се разделя с бандата. Той работи с групата за един студиен албум, One Hot Minute (1995), преди да напусне през 1998 г. поради артистични несъгласия. Гленда Херш, Стивън Уайнсток и Андреа Рихтер са изпълнителни продуценти на Ink Master, докато Дони Хюго Херан е изпълнителен директор, отговарящ за продукцията на MTV Entertainment Studios. На 7 септември зрителите могат да гледат старта на Ink Master сезон 14 на Paramount+.

Популярни Публикации