Дейв Холис- Възраст, Нетна стойност, Височина, Съпруга, Кариера, Националност

Дейв Холис е американски бизнесмен, предприемач, мотивационен лектор и автор. Преди това той е бил главен изпълнителен директор на Disney Film Distribution и сега е главен изпълнителен директор на фирмата на Рейчъл Chic Media. Научете повече за нетната стойност на Дейв Холис, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Дейв Холис
Дата на раждане: 14 февруари 1975 г
Възраст: 47 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: Предприемач, бизнесмен, мотивационен оратор
Държава: елен
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Рейчъл Холис
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Weedpatch, Калифорния, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност Бял кавказец
Религия християнството
образование Alma Mater от университета Pepperdine
Братя и сестри Хедър Холис
деца Сойер Холис, Форд Холисъм, Джаксън Холис и Ноа Холис
Facebook Дейв Холис във Facebook
Twitter Дейв Холис в Twitter
Youtube Дейв Холис Youtube
Instagram Инстаграм на Дейв Холис

Биография на Дейв Холис

Кой е Дейв Холис? Роден е на 14 февруари , 1975 г , в Weedpatch, Калифорния, в Съединените американски щати. Към 2022 г. той е 47 години. Имената на родителите му засега не са известни. Хедър Холис е една от неговите братя и сестри. Той е от кавказки произход и изповядва християнска религия.

Водолей е неговата зодия. По отношение на образованието той посещава местното частно училище, преди да се запише в университета Pepperdine и да завърши с бакалавърска степен по изкуства по организационна комуникация.Височина и тегло на Дейв Холис

Колко висок е Дейв Холис? Дейв Холис е висок 5 фута 10 инча (1,77 м) и тежи около 70 кг (154 фунта). Няма информация за измерванията на тялото му, но той имаше татуировка на дясната си ръка. Освен това той има кафяви очи и тъмнокафява коса.

  Дейв Холис

Дейв Холис с бившата си съпруга (Източник: Instagram)

Професионална кариера на Дейв Холис

През цялата си забележителна кариера той е работил в различни организации. Започва кариерата си като публицист за Bragman Nyman Cafarelli. По-късно в кариерата си той работи за Fox Broadcasting Company и Twentieth Century Fox. Освен това той работи в различен отдел в Disney.

В Walt Disney той беше шеф на дистрибуцията. Той беше инструмент за разпространението на някои от най-успешните филми, включително новите филми от Междузвездни войни, поредицата Отмъстителите, Черната пантера, Замръзналото кралство, Красавицата и звяра и други.

След като напусна Disney, той стана главен изпълнителен директор на фирмата на съпругата си, Rachel’s Firm Chic Media. Компанията е основана с цел да подобри живота на хората и да разгърне пълния им потенциал. Освен това той и съпругата му са домакини на iTunes подкаста Rise Together, който е номер едно здравен подкаст. Той също така е член на Motion Picture Academy и съветник на Fandango Labs, Givsum и Института за развлечения и култура на университета Pepperdine.

Нетна стойност на Дейв Холис 2022 г

Колко богат е Дейв Холис? Към октомври 2022 г. нетното състояние на Дейв Холис се оценява на около 5 милиона долара. Неговите източници на доход включват заплатите му от високопоставени работни места, инвестиции и поддържане на подкасти, наред с други неща. Освен това той притежава Ford Bronco от 1969 г. и Mini Schnauzer. Освен това няма информация за другите му активи или инвестиции. Няма информация той да е печелил големи награди.

Връзки и афери на Дейв Холис

С кого се среща Дейв Холис? Той е гей и женен за Рейчъл Холис, американска писателка. Точната дата на сватбата им не е известна. Двамата имат четири деца: Сойер Холис, Форд Холис, Форд Холис и Форд Холис. Ноа Холис и Джаксън Холис Освен това, няма информация за предишните му афери или връзки.

Освен това няма доказателства той да е замесен в някой от слуховете или противоречията. Той предпочита да стои далеч от слуховете и дискусиите и да се концентрира върху кариерата си.

Социална медия

Той е чест потребител на социалните медии. Неговият акаунт в Instagram, @mrdavehollis, има над 452 хиляди последователи, а акаунтът му в Twitter, @MrDaveHollis, има над 12 хиляди последователи. Освен това Дейв Холис има повече от 124 хиляди последователи, а неговият акаунт в YouTube Дейв Холис няма голям брой абонати.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 11.
  2. Щастливият му камък е аметист.
  3. Щастливият му цвят е тюркоаз.

Също така, знайте за Далия Ал-Акиди Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност и националност .

Популярни Публикации