Дейв Бейтман - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Дейв Бейтман е бизнесмен и бивш главен изпълнителен директор на Entrata, доставчик на уеб-базиран софтуерен продукт. Той е американец, който е въвлечен в спора за Covid-19. Да, друг пазарен проблем с Covid-19 е резултат от изявление и имейл, написани от Дейв до дузина изпълнителни директори на технологични компании в Юта, законодатели, избрани власти и други американски държавни лидери.

Бързи факти

Пълно истинско име Дейв Бейтман
Псевдоним Дейв
Популярни за Неговата компания Entrata
Възраст (към 2021 г.) 40 годишен.
Професия Бизнесмен
Дата на раждане 1981 г
Място на раждане Лехи, Юта, САЩ
Сегашен адрес Пуерто Рико
образование Завършил компютърни науки и бизнес
Алма матер Университет Бригъм Йънг
Нетна стойност Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Зодия Не се знае
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 82 кг

Възраст и ранен живот на Дейв Бейтман

Дейв Бейтман е роден в Лехи, Юта, САЩ. Той е на 40 години. Той прекара цялата си младост в Юта и сега завършва образованието си в частно училище тук. Като талантлив ученик в своето училище, той напусна рано, за да започне своя софтуерна фирма и да управлява бизнес. В резултат на това той избра да следва диплома по компютърни науки и бизнес в университета Бригъм Йънг. Завършил е университета между 2000 и 2003 г.

Височина и тегло на Дейв Бейтман

Дейв Бейтман е висок 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 82 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Дейв Бейтман

Дейв Бейтман

Нетната стойност на Дейв Бейтман

Колко е нетната стойност на Дейв Бейтман? Печелейки пари след години на упорити усилия, Дейв превърна фирмата си от бъркотия в предприятие за милиарди долари. Той получи всичко в живота си в резултат на работата си като главен изпълнителен директор на компанията. Въпреки това той остава потаен човек, с малко информация за начина му на живот и доходите му. Ще актуализираме и ще представим истинската му нетна стойност по-късно, когато той сподели публично нещо за печалбите и интересите си към октомври 2022 г.

кариера

Получавайки диплома по компютърни науки и бизнес, Дейв беше единственият собственик, когато стартира своя уебсайт DearElder.com. Този уебсайт е създаден от него през 2000 г., когато той все още беше в училище и учеше. Това е уебсайт, където семейството и приятелите могат да изпращат писма и пакети до мисионери на LDS. По-късно той създава Xento Systems през 2007 г. Техниката му е от полза за получаване на разработка на софтуер чрез аутсорсинг доставчици. Но основната и най-известна фирма, която основава през 2003 г., веднага след дипломирането си, е Entrata. Entrata преди беше известна като Property Solutions. Тази фирма е специализирана в предлагането на уеб базирани софтуерни инструменти и услуги на компании за управление на многофамилни имоти в Съединените щати и в международен план.

Съпруга и брак на Дейв Бейтман

Коя е съпругата на Дейв Бейтман? Сега Дейвид е на 41 години и е изградил компания за милиарди долари. Той не е споменал жена си, въпреки че е женен. Има прекрасен брак със съпругата и децата си. Няма съмнение, че той е дал на жена си и децата си всичко, което е спечелил чрез усилията си във фирмата си.

Когато прекарва време със съпругата си, тя трябва да му осигури отлични любовни моменти, за да се установи, че е най-добрата съпруга и подкрепяща жена. Той е баща на три деца, две момчета и едно момиче. Кинси е името на дъщеря му. Голямото му дете обича да гледа футболни мачове.

Популярни Публикации