Деймън Уейънс младши- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Деймън Уейънс младши е много талантлив и известен американски актьор. Деймън Уейънс младши е участвал в различни телевизионни предавания, както и в сериали и игрални филми. Работата му по Happy Endings, New Girl, Let’s Be Cops и Big Hero 6 е възхвалявана от феновете.

Бързи факти

Пълно име: Деймън Уейънс
Дата на раждане: 18 ноември 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруга Самара Саръива
Разделям Ая Метойер
Нетна стойност 9 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Хънтингтън, Върмонт
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия християнството
образование Отис колеж по изкуство и дизайн, Нюйоркска филмова академия
баща Деймън Уейънс
Майка Лиза Торнър
Братя и сестри Майкъл Уейънс, Кара Миа Уейънс и Кайла Уейънс
деца Маверик Уейънс, Берлин и Луа Уейънс, Ания и Амара Уейънс

Биография на Деймън Уейънс младши

Деймън Уейънс младши е родена в Хънтингтън, Върмонт на 18 ноември 1982 г. Деймън Кайл Уейънс младши е нейното истинско име. Към момента той е на 39 години. Деймън Уейънс е нейният баща, а Лиза Торнър е нейната майка. Освен това той има трима братя и сестри.

Майкъл Уейънс, Кара Миа Уейънс и Кайла Уейънс са сред тях. Докато той е американски гражданин и последовател на християнството. Освен това той е от афро-американско потекло. Според астрологията той е Скорпион.По отношение на формалното образование, той посещава местно училище в родния си град. Освен това той получава бакалавърска степен от Otis College of Art and Design. Освен това той посещава Нюйоркската филмова академия.

  Деймън Уейънс младши възраст

Деймън Уейънс младши

Височина и тегло на Деймън Уейънс младши

Damin Wayans Jr. е наистина красив и с невероятна личност. Знаменитостта е висока около шест фута и нула инча. Докато той тежи 75 кг. Освен това, когато става въпрос за измервания на цялото тяло, диапазонът е 42 инча гърди, 32 инча талия и 14 инча бицепс. Очите му са кафяви и има черна коса.

кариера

Деймън Уейънс младши е добре познат и завършен актьор в съвременната епоха. Един от най-талантливите и успешни изпълнители в историята винаги е бил ентусиазиран от актьорството и развлекателната индустрия. През 1994 г. дебютира в киното в ролята на младия Кевин Уокър във филма Blankman. Оттогава той участва в редица филми.

Dance Flick, The Other Guys, Marmaduke, Let’s Be Cops, Big Hero 6, How to Be Single, Trouble, Cherry, Long Weekend, Supercool, Long Weekend, Barb и Star са само някои от филмите му. Посетете Vista Del Mar, например.

Освен това той участва в различни телевизионни предавания и сериали. Сред тях са My Wife and Children, Happy Endings, New Girl, Happy Endings Happy Rides, Brooklyn Nine-Nine, Curb Your Enthusiasm, Curb Your Enthusiasm, Happy Together и Kenan, наред с други.

Деймън Уейънс младши Нетна стойност

Деймън Уейънс младши се радва на заможен начин на живот със семейството си. В резултат на славата и богатството, които е натрупал в резултат на труда си до момента. Освен това общата му нетна стойност се оценява на около 9 милиона щатски долара през 2022 г.

  Деймън Уейънс младши нетна стойност

Деймън Уейънс младши

Съпруга на Деймън Уейънс младши, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Деймън Уейънс младши, той е женен. Той се ожени за Самара Сарайва през 2016 г. Те водят комфортен начин на живот с трите си деца. Има три от тях: Maverick Wayans, Berlyn Wayans и Lua Wayans. Освен това преди това той излизаше с Ая Метойер.

Той имаше две дъщери с нея. Имената им са Ания и Амара Уейънс. Докато той е откровен относно предпочитанията си по пол. И към днешна дата той не е участвал в никакви спорни събития.

Популярни Публикации