Дейлин Перес- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Дейлин Перес е знаменитост в социалните медии, която е най-известна с връзката си с Анджелика Перес, друга интернет знаменитост. Дейлин Перес стана известна, след като видеоклипът й „Watch me Whip Dance Cover“ събра над милион гледания. Знайте всичко за Дейлин Перес- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Дейлин Перес
Дата на раждане: 16 ноември 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Звезда на Youtube
Държава: Съединени щати
Семейно положение: женен
Съпруга Анжелика
Запознанства Анжелика
Нетна стойност 0K - милион
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Тексас
Националност Америка

Биография на Дейлин Перес

Дейлин е родена в Тексас на 16 ноември 1992 г. Тя е на 28 години и е родена под зодия Скорпион. Тя е американска гражданка. Перес не е разкрила никаква информация за своите родители или братя и сестри в медиите. Освен това тя все още не е разкрила образованието си пред медиите.

Височина и тегло

Дейлин, прекрасна YouTuber, има извито тяло. Въпреки това, тя все още не е разкрила подробности за измерванията на тялото си, включително нейната височина, тегло и жизненоважни статистики, пред медиите. По същия начин нейният външен вид разкрива тъмнокафяви очи. По същия начин тя има дълга черна коса, която боядисва.кариера

Перес е YouTuber и популярна фигура в социалните медии. На 26 ноември 2010 г. Дейлин и Анджелика стартират канал в YouTube, за да избягат от работното време от 9 до 5. По същия начин те не са напуснали работата си; по-скоро гледаха на пускането на филми в интернет като на начин да разбият ежедневието си. По същия начин те започват да споделят видеоклипове за връзката си, които са забавни. Каналът започна да набира абонати, което увеличи броя на гледанията на техните видеоклипове.

Тя спечели над един милион гледания на видеоклипа си от 2015 г. „Watch me Whip Dance Cover“. Видеото, което има над 11 милиона гледания, повиши популярността й сред фенове и колеги в YouTube. „Lesbian Relationships: Expectation vs. Reality“ и „The Sex Position Challenge“ са два от другите популярни видеоклипове на канала.

Дейлин и Анджелика започнаха да публикуват влогове и други хумористични видеоклипове в новия си канал „JellyandDay2“ през 2013 г. Другият канал в YouTube има база от абонати от над 190 000 и зрителска аудитория от над 30 милиона. Анджелика е герой в този канал, който се бори с тревожност и хранителни разстройства. Един от видеоклиповете, наречен „Паник атака в целта“, надмина един милион гледания.

Нетната стойност на Дейлин Перес през 2022 г

По същия начин, по отношение на нетната й стойност, като звезда в Youtube, тя се очаква да струва между 0K и M към 2022 г. Тя е доволна от приходите си.

Дейлин Перес Съпруг, брак, деца

Що се отнася до семейното й положение, тя е омъжена за Анджелина Перес. Дейлин се запознава с Анджелика на двайсет години, според един от техните блогове. Те се срещнаха в наргиле бар и Анджелика първо беше привлечена от Дейлин. По същия начин на Анджелика й отне година да убеди Дейлин. Те най-накрая започнаха да се срещат. Двойката избра да се ожени през 2015 г., а през октомври същата година те минаха по пътеката, облечени в зашеметяващи бели рокли. Дейлин и Анджелика са служили като вдъхновение за много други хомосексуалисти и лесбийки след сватбата си.

Популярни Публикации