Дехуан Маккой- Нетна стойност, Биография, Възраст, Приятелка, Височина, Етническа принадлежност, Кариера

Дехуан Маккой е добре позната звезда на TikTok, която натрупа голям брой фенове на страниците си в социалните медии. Дехуан Маккой е добре познат в Instagram. Научете повече за нетната стойност на Dejuane McCoy, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име Дехуан Маккой
Дата на раждане 12 януари 2003 г
Възраст 18 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 9
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Мъжки
Професия Instagram звезда, TikTok звезда, футболист
Държава елен
Височина 6 фута 0 инча (1,83 м)
Тегло 72 кг
Семейно положение единичен
Нетна стойност 500 000 долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Атланта, Джорджия
Националност американски
Братя и сестри Двама братя
Twitter Дехуан Маккой в ​​Twitter
Youtube Дехуан Маккой Youtube
Instagram Дехуан Маккой в ​​Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Дехуан Маккой

Дехуан Маккой е роден на 12 януари 2003 г. в Атланта, Джорджия, САЩ. Той е 18-годишен Козирог. Носеше номер 14 като футболист в гимназията. Освен това няма налични конкретни подробности относно семейния му живот, но той каза в интервю за NCSAsports, че майка му е самотна майка, която отглежда него и двамата му братя и сестри. Той има по-голям брат, който е посещавал Доминиканския университет в Охайо и сега е инструктор в Тексас.

Височина и тегло на Дехуан Маккой

Колко висок е Дехуан Маккой? Дехуан е висок 6 фута и тежи около 160 паунда (72 кг). Има тъмно кестенява пусната коса и кафяви очи. Формата на тялото на Dejaune често се отличава с очарователна усмивка, висока фигура и атлетично тяло. Други размери, като гърди-талия-ханш, размер на обувката, размер на роклята и т.н., не са включени.  Дехуан Маккой

Дехуан Маккой позира за снимка Източник: Instagram

Dejuane McCoy Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Дехуан Маккой? Като знаменитост в социалните медии, той е спечелил доста добра сума пари. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Дехуан Маккой се оценява на около 500 000 долара.

Професионален живот и кариера

Дехуан е знаменитост в TikTok, която се занимава със синхронизиране на устни, танци и хумор. Най-ранният видеоклип в TikTok в неговия акаунт е от Коледа 2018 г. и е дует с @trvpandre. Освен това той публикува видео в TikTok, озаглавено Who did it da best??? в който той се противопостави на Джошуа Кюртън. В Tiktok той вече има над 1,3 милиона фенове и 27,2 милиона сърца под името @dejuane.mccoy. Той може да бъде намерен и в Instagram, където се нарича @dejuane.mccoy. Този акаунт има 50,8 хиляди последователи и има само 10 актуализации досега. Освен това той може да се види в Snapchat под дръжката @superman nike.

Дехуан Маккой позира за своите приятели по футбол. Instagram е източникът на тази информация. Дехуан често участва в състезания на асоциациите и е спечелил няколко награди. Що се отнася до игрите, той се състезава от четиригодишна възраст. Той никога не си е представял, че колежът ще бъде избор за него, но необходимостта да продължи да играе футбол на следващия етап го принуди да отиде в колеж и да продължи обучението си. Освен това се надява да получи субсидия, за да помогне на майка си да плати за образованието си.

Дехуан Маккой Приятелка и срещи

Коя е приятелката на Дехуан Маккой? Вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното му състояние на връзката, защото Дехуан Маккой пази личния си живот далеч от медиите. Поради личния му характер информацията за предишната му приятелка и връзки също е неизвестна.

Говорейки за неговите слухове и противоречия, досега той не е част от тях. Нещо повече, той се фокусира върху личния и професионалния си живот. Дехуан Маккой обича да поддържа дистанция от подобни слухове и противоречия.

Също така, знайте за Нетна стойност на Матю Нуч, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации