Дебора Мейс- Нетна стойност, биография, възраст, височина, съпруг, националност, кариера

Дебора Мейс е един от известните хора в развлекателната индустрия, които са записали имената си в небето. Дебора Мейс стана известна с изпълнението си в американския филм от 1981 г. „Най-великият американски герой“. Научете повече за нетната стойност на Дебора Мейс, биография, възраст, височина, съпруг, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Дебора Мейс
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Семейно положение: развод
Развод Джо Намат
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Ремингтън, Индиана
Националност американски
деца две (дъщеря:
IMDB Дебора Мейс IMDB

Възраст и ранен живот на Дебора Мейс

Дебора Лин Мейс е родена на 1 септември 1964 г. Тя е родена и израснала в Ремингтън, Индиана, Съединените щати. Освен това се смята, че е посещавала едно от училищата в границите на Америка. В момента тя е на 56 години, а зодията й е Дева. Няма налична информация за нейната семейна история. По същия начин тя не е разкрила никаква информация за своето образователно пътуване.

Височина и тегло на Дебора Мейс

Височината и теглото й не са известни. По същия начин другите й измервания на тялото, като гърди-талия-ханш, размер на роклята, номер на обувката и т.н., не се оповестяват публично. Въпреки 56-годишната си възраст, тя поддържа здраво и стегнато тяло. Освен това тя има кафяви очи и руса коса. Дебора Мейс

Дебора Мейс с бившия си съпруг (Източник: Pinterest)

Съпруг и брак на Дебора Мейс

Що се отнася до любовния й живот, Дебора е най-известна като бившата съпруга на Джо Намат, въпреки че е американска актриса. Тя е добре известна и с ролята си на Тами в американския комедиен драматичен филм за супергерои Най-великият американски герой. Тя също беше видяна в пет епизода на телевизионното шоу The Greatest American Hero.

Дебора, като прекрасна дама, привлече вниманието на Джо Намат. Силата на любовта никога не трябва да се подценява. В резултат на това Джо беше на 41 години по това време, докато Дебора беше на 22. Двойката, въпреки разликата във възрастта от 19 години, размени брачни обети през 1984 г. във Форт Лодърдейл, Флорида, с надеждата да прекарат остатъка от живота си заедно. Техният съюз доведе до две деца, Оливия Намат и Джесика Намат.

Поради алкохолния начин на живот на Джоус нещата започнаха да се объркват по-късно. Мейс направи всичко възможно, за да помогне на съпруга си. Всъщност Джо заяви недвусмислено, че Дебора му е помогнала да преодолее алкохолизма си. Тя, от друга страна, го изнудва да го напусне, ако не може да се откаже от зависимостта си. В крайна сметка топ двойката се разведе през 2002 г.

Татяна промени името си на Титяна след развода си; преди това тя изневери на Джо с Браян Новак, пластичен хирург. Освен това Дебора беше нещастна поради алкохолизма на Джо и нещата в брака им не вървяха добре. Той не е извинение за нейните неправомерни действия, но пристрастеността на твърдия Джос е допринесла за развода им.

Съпругът й трябва да плати голяма сума пари на Дебора Мейс като част от споразумението за развода. Тя стана баба през 2007 г., когато по-малката й дъщеря Оливия Намат роди Наталия Бейкър.

Нетната стойност на Дебора Мейс 2022 г

Дебора Мейс е една от най-богатите актриси в Холивуд. В резултат на това тя се смята за една от най-добре платените актриси. Тя е добре известна актриса, която си е създала име и е много успешна в своята област. Освен това тя печелеше много от развода си. Дебора Мейс има нетна стойност от повече от милиона към октомври 2022 г., докато бившият й съпруг Джо Намат има нетна стойност от около 18 милиона долара.

Популярни Публикации