Дебора Луренко - Всичко за съпругата на Рубен Невес

Дебора Луренко е прекрасната съпруга на играча на Вълците Рубен Невес. Lourenco също е от Португалия.

Бързи факти

Пълно име Дебора Луренко
Първо име Дебора
Фамилия Лорънс
Професия Съпруга на знаменитост
Националност португалски
Държава на раждане Португалия
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Телец
Семейно положение Женен
Съпруг Рубен Невес
Без деца 3
Дата на раждане 3 май 1991 г
Възраст 31 години
Женен Дата 2019 г

Те се ожениха година по-късно и след това се сгодиха.

Двойката се срещаше от 2014 г., докато Невес предложи брак на романтично място през май 2018 г. Невес обяви новината в социалните медии, като каза: Тя каза „да“. Той качи техни снимки на лодката, вдигайки тост за специалния им ден с питие шампанско. В интервю Невес каза, че 2018 е била най-значимата година за него, откакто са спечелили титлата, което е била негова амбиция, и се е сгодил за годеницата си. През 2019 г. двойката се ожени на малка церемония. Двамата имат три прекрасни деца: момиче Маргарида и две момчета Мартим и Матео.

Чрез телефона си Невес видя раждането на третото им дете.

Луренко пътува до Португалия, за да роди третото им дете на 30 януари 2021 г., но Невес не успя да я придружи, тъй като може да е пропуснал мачовете поради законите за карантина, а той не искаше да пропуска мачове. Въпреки че не беше там, той стана свидетел на раждането й чрез Skype, след като седна на пейката по време на мача срещу Кристъл Палас. Невес твърди, че го е видял на телефона си на връщане от Кристъл Палас и каза, че му е трудно да пропусне такъв невероятен повод.Той обясни и защо са решили да имат дете в Португалия. Той твърди, че Луренко е имала трудности с първото им дете и че винаги са искали един и същ лекар, който е от Португалия, за нея. Той каза, че е негов дълг да играе и че предпочита да е там, отколкото да пропусне два или три мача.

  Дебора Луренко

Маргарида, първото дете на двойката, се роди през 2017 г., същата година, когато Невес се присъедини към Вълците. Невеш пътува до Португалия в деня след деня на откриването на сезона, за да бъде с Луренко в момента на нейното раждане. На въпрос за бащинството, той каза, че това е фантастична емоция, която не може да се дефинира с думи, и е едно от най-хубавите неща, които човек може да направи.

Доверието на родителите му в него да се развива и учи бързо му помогна да оформи това, което е сега.

Г-н и г-жа Хосе Невес, родителите на Невес, са родени в Мозелос. Израства в семейство от средната класа с по-малката си сестра Ванеса. Невес, привърженик на ФК Порто, се присъедини към младежката система на клуба, когато беше на осем години. Той дебютира в първия отбор на 17-годишна възраст и на 18-годишна възраст стана най-младият капитан в историята на Шампионската лига, помагайки на Порто да победи с 2-0 срещу Макаби Тел Авив, преди да се присъедини към Уулвърхемптън Уондърърс. Той е играл в почти 200 мача в Англия, като спечели титлата на EFL в дебютния си сезон.

  Дебора Луренко

На 18-годишна възраст той направи своя старши международен дебют за Португалия. Невес приписва зрелия си характер на родителите си и твърди, че винаги е бил такъв. Той каза, че винаги е бил такъв благодарение на родителите си, които са го задължили да расте и да се учи бързо. По думите му баща му заминал за три години да работи в Испания, когато той бил на девет години, и го виждал само веднъж месечно, което било ужасно. Той беше в Португалия с майка си и по-малката си сестра, което най-вероятно допринесе за неговата личност. Той имаше идеята, че трябва да се грижи за тях, което доведе до зрялост в ранна възраст.

Нетна стойност

Нетната й стойност в момента се оценява, но тя допринася за прекомерния нетен доход на партньора си. Невес имаше грандиозна футболна кариера и нетна стойност от над 15 милиона долара.

Популярни Публикации