Дебора Гаридо - Wiki, биография, етническа принадлежност, съпруг, нетна стойност

Дебора Гаридо беше известната сестра на пуерториканския актьор и продуцент Амори Ноласко. За съжаление тя почина на 33 години.

Бързи факти

Пълно име: Дебора Гаридо
Пол: Женски пол
Държава: Пуерто Рико
Височина N/A
Тегло N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Националност пуерторикански
баща Ангел Ноласко
Майка камелия гаридо
Братя и сестри Амори Ноласко

Биография на Дебора Гаридо

Дебора Гаридо е родена в Пуерто Рико през 1977 г. Освен това тя е била на 33 години, когато е починала и е от пуерторикански произход. Тя също беше дъщеря на Анхел Ноласко (баща) и Камелия Гаридо (майка) (майка).

Амори Ноласко, известен актьор, е един от нейните братя. Освен това Амори беше твърде близо до Дебора. Освен това Дебора почина през 2010 г. на 33-годишна възраст от инфаркт.Образование на Дебора Гаридо

По отношение на образованието си, тя не е направила публично достояние своите академични пълномощия. Освен това можем да предположим, че е завършила известен университет в близост до родния си град.

Височина, тегло на Дебора Гаридо

Дебора Гаридо имаше черна коса и кафяви очи. Освен това няма налична информация за нейния ръст, тегло или други измервания на тялото.

кариера

Има много малко информация за професионалния живот на Дебора. От друга страна, тя стана известна като сестра на актьора Амори Ноласко.

Амори Ноласко се появи като гост-звезда в няколко телевизионни предавания, включително Arli$$, ER и CSI: Crime Scene Investigation. Първата му поява в игрален филм е в „Братът на Такеши Китано“, заедно с други роли като Ориндж Джулиус в „2 Бързи 2 Яростни“ на Universal.

По-късно той си партнира с Бърни Мак в Mr. 3000. Другите му телевизионни и филмови роли включват The Benchwarmers, CSI: NY и George Lopez. На 29 април 2007 г. той се появява като гост в Mind of Mencia.

През лятото на 2007 г. той се появява и в „Трансформърс“ на Майкъл Бей. Поради конфликти в графика, Amaury отказва предложението на Майкъл да участва в продължението на Transformers: Revenge of the Fallen. Най-известната му роля е във филма 'Бягство от затвора'.

През ноември 2009 г. той се появява в музикалното видео Imagine на Wisin & Yandel, заедно с T-Pain и Wilmer Valderrama. Той играе разярен мафиот, който убива образа на Валдерама заради сексуална връзка с приятелката му. Той може да бъде видян и в музикалното видео на Calle 13 за La Perla.

В допълнение, през март 2010 г. той се появи като детектив Рене Кордеро в три епизода от втория сезон на Southland. От септември 2010 г. до май 2011 г. той участва в сериала на NBC Chase, който проследява американските маршали на лов за бегълци.

На 3 януари 2012 г. той се появи като водеща роля в телевизионното шоу на ABC Work It за първи път. В ситкома Теленовела той играе Родриго Суарес, нестандартния колега на Ана София и антагонист на сюжета.

Дебора Гаридо Нетна стойност

Дебора не е получавала награди или почести през кариерата си. Освен това брат й е номиниран за няколко награди като актьор. Номиниран е за три награди ALMA и една награда Teen Choice. Няма налична информация за нетната стойност на Дебора. Брат й, актьор, има нетна стойност от 2 милиона долара.

Дебора Гаридо Съпруг, брак

Тъй като тя вече беше починала. Не е известно дали Дебора е била омъжена. Освен това нейният брат Амори все още не се е оженил, но е кръстник на много от децата на своите братя и сестри. Освен това Амори в момента няма собствени деца. Дебора никога не е била въвлечена в никакви противоречия или слухове до смъртта си.

Популярни Публикации