Дея Картър - биография, възраст, нетна стойност, гадже, височина

напусни картър е американски хореограф и танцьор. Дея Картър също е инфлуенсър в социалните медии и YouTuber. Тя също е добре позната в различни социални медийни платформи, включително Twitter и Instagram. Знайте всичко за Дея Картър - биография, възраст, нетна стойност, гадже, височина

Бързи факти

Пълно име: остави картър
Дата на раждане: 10 юли 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Танцьор, хореограф, Youtuber, влиятел в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джо (@Tharealjoe)
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Филаделфия
Националност американски
Религия християнството
баща Седрик Картър
Майка Сънди Картър
Братя и сестри Две (KK и Кенеди)

Биография на Дея Картър

остави картър е родена на 10 юли 1995 г. и в момента е на 25 години. Тя е родена във Филаделфия, но сега живее в Лос Анджелис, Калифорния, и е Рак. Що се отнася до семейството, Дея има две по-малки сестри, КК и Кенеди. Кенеди всъщност е полусестра на майка си от брака й с Лари Хюз. По същия начин баща й Седрик Картър и майка Сънди Картър са нейни родители.

Дея не е разкрила много информация за образователния си опит. Въпреки това, като се има предвид нейната възраст, можем да предположим, че тя е завършила университет, освен ако не е избрала да прекъсне обучението си, за да се съсредоточи върху професионалната си кариера.Височина и тегло на Дея Картър

За съжаление няма налична информация за измерванията на тялото на Дея Картър. Височината, теглото, измерванията на гърдите, талията и бедрата на Deja, размерът на роклята и размерът на обувките в момента не са налични. По същия начин тя има тъмнокафяви очи и тъмнокафява къдрава коса.

Нетна стойност на Дея Картър през 2022 г

Нетното състояние на Дея се оценява на между 1 и 5 милиона долара към 2022 г.

кариера

В професионален план Дея Картър е хореограф и танцьор, който за първи път придоби известност като резервен танцьор на звездата на Дисни Зендая. Зендая е и нейната най-добра приятелка, както и актриса, певица и танцьорка от САЩ. Дея също е добре позната като дъщеря на Сънди Картър от Basketball Wives LA и Седрик Картър от Marriage Boot Camp: Reality Stars 4. Тя също се появи като гост-хореограф на Dance Moms Сезон 7 и New Kid on the Block Сезон 7.

Дея, от друга страна, е гримьор, който демонстрира талантите си в едноименния си канал в YouTube. Тя има над 296 000 последователи в Instagram и 6,92 хиляди абонати в YouTube. Дея направи грима на Таная Хенри за снимки с творческия директор Деуейн Роджърс през февруари 2016 г.

Тя често се изразява в Twitter и използва зрял език. Дея изпълнява танц с CollectiveUth (както и Доминик). Освен това тя преподава множество танцови семинари и наскоро проведе един, за да събере пари за изследване на рака, след като бабата на нейна приятелка беше диагностицирана.

Дея Картър Гадже и срещи

напусни картър е романтично обвързана с Джо, известен още като @Tharealjoe. Джо е инвеститор, сценичен продуцент и мениджър. Двойката споделя свои очарователни снимки в съответните си акаунти в социалните медии. Освен това те имат акаунт в Instagram за двойката и канал в YouTube, озаглавен LoveN Artistry.

Освен това няма информация за предишните й романтични или потвърдени връзки. По същия начин Дея поддържа безупречен публичен имидж без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат нейната професионална кариера и личен живот.

Популярни Публикации