Де’ара Тейлър- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг

Деара Тейлър е влогър в YouTube от Съединените щати, известен най-вече с канала си De’arra & Ken 4 Life. Де’ара Тейлър и нейният годеник Кен Уокър придобиха известност с документирането на семейния си живот в канала си в YouTube чрез влогове. знам всичко за Де’ара Тейлър- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг

Бързи факти

Пълно име: Деара Тейлър
Дата на раждане: 17 април 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Съединени щати
Височина: 4 фута 10 инча (1,47 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Кен Уокър
Нетна стойност 2,5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Тенеси
Националност американски
Братя и сестри Зария Мозли

Биография и ранен живот

Деара Тейлър е жена на 25 години. Тя е родена на 17 април 1996 г. в Тенеси, Съединени американски щати. Няма налична информация за нейните родители или семейна история. Зария Мозли е нейната по-малка сестра. Сестра й също е знаменитост в социалните медии.

По националност тя е американска гражданка. Освен това тя не се позовава на етническия си произход. Преминавайки към образованието си, тя може да е завършила, но не е разкрила имената на своите учебни заведения.Височина и тегло

Де’ара Тейлър, млада и зашеметяваща звезда на YouTube, има симпатична личност. Тя притежава стройна физика и стегнато, здраво тяло. По същия начин тя стои на респектираща височина от приблизително 4 фута 11 инча и тежи около 55 килограма. Освен това няма подробна информация за телесните статистики. Освен това тя има черна къдрава коса и тъмнокафяви очи.

  Инфографика за биографията на De'arra Taylor

Биография на De'arra Taylor

кариера

Тейлър започва кариерата си в социалните медии с Кен Уокър в YouTube. Премиерата на De’arra & Ken 4 Life беше на 11 декември 2014 г. Те публикуват предложени от фенове предизвикателства, шеги, въпроси и отговори и разкази.

От самото начало химията им беше завладяваща. Оттогава те публикуваха видеоклипове. Първият им видеоклип, Bean Boozled Challenge, беше публикуван на 18 юли 2015 г.

Каналът в Youtube съдържа онлайн програми, включително ЕЖЕДНЕВНИ VLOGY VLOGS!, СМЕШНИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА!!, ШЕГА ВОЙНА!!!!, ЛУДИ НАУЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С DK4L, ГОТВЕНЕ С DK4L и СМЕШНИ ИСТОРИИ ЗА НАС.

I BRAKE UP WITH DE’ARRA (шега!!!) е един от най-популярните й видеоклипове. Този видеоклип има 29 123 978 гледания. ШЕГА С МЪРТВА ПРИЯТЕЛКА (ЕКСТРЕМНО! ), Предизвикателство „Оближи тялото ми“, ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО В ЛЕДЕНА БАНЯ, Шега искам да имам бебе СЕГА!!!! (СТАВА ИСТИНСКО), и ЛУД ЕКСПЕРИМЕНТ С ЧЕРНА ОГНЕНА ЗМИЯ!!! Тези видеоклипове имат 1 милиард гледания.

Те стартираха Vlogs By DK4L на 15 октомври 2015 г. Те направиха ежедневни vlogs за феновете на #DK4L, за да видят живота им. Качванията му в YouTube включват Our Engagement Extravaganza Series, VLOGMAS 2019, Our Journey Around the World и EPIC ROOM TOURS *AROUND THE WORLD*.

ОБИКОЛКА С ЧАСТНА СТАЯ НА ОСТРОВА!!!! беше публикувано на 13 юли 2018 г. Има 15 557 368 показвания.

ЛУДА ОБИКОЛКА В СТАЯТА НА САНТОРИНИ С ПЕЩЕРЕН БАСЕЙН и DE’ARRA Я НАКАРА ДА ГОТВИ МОРСКИ ХРАНИ!! Де’ара иска бебе сега? Годеник оценява моите СКАНДАЛНИ костюми за Хелоуин!

Нетната стойност на De'arra Taylor

Що се отнася до приходите на Де’ара Тейлър, тя е добре позната звезда на Youtube, която е постигнала слава и е спечелила респектираща сума пари чрез работата си с партньора си Кен. Според статистиката й в YouTube тя е качила 245 видеоклипа с общо повече от 740,7 милиона гледания в основния си канал.

В резултат на сътрудничеството й с нейния приятел, приблизителната й нетна стойност е около 2,5 милиона долара към октомври 2022 г . Тя и нейният партньор се радват на блажен съвместен живот благодарение на късмета си.

Съпругът и бракът на Де'Ара Тейлър

Личният живот на Де’ара Тейлър разкрива, че тя е в романтична връзка с дългогодишния си приятел Кен Уокър, който сега е неин годеник. Двойката се запознава през 2014 г. в Chipotle. По същия начин те се сгодиха през 2019 г. Той е друга знаменитост в социалните медии.

Те ежедневно публикуват видеоклипове за ежедневието си в социалните си медии. Освен това те използват видеоблогове, за да документират своя любовен и семеен живот, за да дадат положителен пример и да вдъхновят публиката си. Освен това те разпространяват идеята, че всеки влюбен може да живее щастливо с партньора си, дори и да не се ожени. Тя се противопостави на всички социални условности, за да живее желания живот. Освен това те несъмнено ще напреднат към брачни отношения.

Няма информация относно предишните й връзки. Освен това тя избягва скандалите и поддържа изключително чист имидж.

Популярни Публикации