Давина Ранкин- Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Давина Ранкин е австралийска актриса, модел, бизнесдама, фитнес фанатик, знаменитост в социалните медии и медийна личност от Бризбейн. Тя е добре известна с ролите си в риалити предаванията „Женени от пръв поглед, Австралия“ и „Аз съм знаменитост, махни ме оттук!“ Нейният външен вид се харесва много от публиката.

Бързи факти

Пълно истинско име Давина Ранкин.
Дата на раждане 25 март 1992 г.
Възраст (към 2022 г.) на 30 години.
Националност австралийски.
Място на раждане Бризбейн, Куинсланд, Австралия.
Професия Актриса, модел, предприемач и звезда в социалните медии.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Зодия Овен.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Частно училище в Австралия.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг

Възраст и ранен живот на Давина Ранкин

Давина Ранкин е роден в Бризбейн, Куинсланд, Австралия, на 25 март 1992 г . Тя живее в родния си град със семейството и детето си. Тя е на 30 години към 2022 г. Освен това се е записала в близкия факултет за основното си обучение. След това се записва в престижна гимназия за матурата си. Освен това тя не каза нищо за бъдещото си обучение. Тя е силно вдъхновена от актьорството и модата от ранна възраст и се е състезавала в няколко конкурса за модели.

Височина и тегло на Давина Ранкин

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с уникална и готина личност. Давина Ранкин е висока 5 фута 6 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Давина Ранкин

Нетната стойност на Давина Ранкин

Колко е нетната стойност на Давина Ранкин? Давина Ранкин и нейното семейство живеят прекрасен живот. Тя живее в къща, която сама е проектирала. Според слуховете тя и годеникът й Джаксън Мануел са се сдобили с дом в Куинсланд. Тя публикува и снимки на боядисаната си в бяло резиденция.

Тя също е направила място за детето си и е донесла няколко играчки, за да го украси. Освен това, тя е страстен автомобилен ентусиаст, който притежава много маркови превозни средства. Нейните източници на доходи включват моделиране, бизнес, фитнес, реклами, актьорско майсторство и реклами на марки. Нетната й стойност се оценява на между 3 – 4 милиона USD (приблизително).

кариера

Ранкин е много талантлива жена, която може да изпълнява няколко задачи едновременно. Говори се, че е и актьор, и модел. Освен това тя си сътрудничи с различни фирми, включително Monster Energy Girl и други. Тя също е позирала за различни други спортни компании. Тя също е собственик и създател на фитнес марката „Infamous Physiques“.

Като актриса тя се появява в редица състезания за моделиране и скромни реклами. Давина започва кариерата си с риалити програми, според нейната страница в IMDB. През 2018 г. тя се появи в телевизионното шоу „Женени от пръв поглед Австралия.“ Сега тя участва в популярната програма „Аз съм знаменитост, измъкни ме от тук!“ По време на писането тя се е появявала в около 6-8 еп. Хората я обожават заради нейната чистота и неподправено поведение.

Давина Ранкин Съпруг и брак

Кой е съпругът на Давина Ранкин? Давина Ранкин е прекрасен и мил човек. Съобщава се, че тя е имала връзка с Райън Галахър и двойката се ожени през 2018 г. Те също бяха в „Женени от пръв поглед в Австралия“. Поради неразбирателството им в телевизионната програма двойката се раздели след края на шоуто. След това Давина започна да се среща с Джаксън Мануел през 2018 г.

Първоначално се срещнаха в нощен клуб в Бризбейн преди около десет години. В момента те не казаха много. В крайна сметка те станаха приятели и се влюбиха. Нека ви кажа, че през март 2021 г. Джаксън Мануел предложи брак на Ранкин със зашеметяващ пръстен за тяхната сватба. Тя също ентусиазирано каза „Да“ на половинката си. Двойката, от друга страна, е в трепетно ​​очакване на сватбата си.

Популярни Публикации