Давид де Хеа заяви, че е диагностициран с далекогледство

Давид Де Хеа е известен професионален футболист от Испания. Той е вратар на клуба от Висшата лига Манчестър Юнайтед, както и член на националния отбор на Испания. Роден е в испанския град Мадрид. Той имаше щастливо възпитание, тъй като беше роден в заможно семейство и имаше всичко, от което се нуждаеше. Що се отнася до вратарството, Дейвид е сред най-добрите в света. Той винаги се е радвал на футбола от дете.

Той започва младежката си кариера през 2003 г., когато е само на 13 години. През 2008 г. той започва своята старша кариера. Впоследствие започва да играе за испанските национални отбори през 2014 г. Когато става въпрос за футбол, той е добре известно име.

Бързи факти

Пълно име Давид Де Хеа
Първо име Дейвид
Презиме На
Фамилия Геа
Професия Футболист
Националност испански
Град на раждане Мадрид
Държава на раждане Испания
Бащино име Джоузеф Де Хеа
Баща професия бивш футболен платец
Име на майката Мариви Кинтана
Професия майка домошарка
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Скорпион
Семейно положение Отношение
Връзка с Едурне Гарсия
Без деца 1
нетна стойност 75000000
Височина 192 см
нетна стойност млн

Брак

Въпреки че Дейвид не е женен, той има обвързана връзка с Едурне Гарсия, испанска певица, телевизионна водеща и актьор. Те са заедно от дълго време. През 2010 г. те започнаха да се срещат. Те може да се оженят в близко бъдеще. Тяхната дъщеря Янай, родена през 2021 г., е единственото им дете. Въпреки напрегнатия си график, Дейвид успява да прекара качествено време с приятелката си Едурне. Според Edurne те са наистина щастливи заедно и отделят време за семейството, независимо колко луд е графикът им. Янай е роден през 2021 г. и вече се превърна в целия свят на двойката. Те публикуваха снимки на новородената си дъщеричка в профилите си в социалните мрежи, а тя е невероятно красива.  Давид Де Хеа

Проблеми с очите

Много хора не знаят, но футболната звезда от световна класа има проблеми с очите. Дейвид има хиперметропия, известна като далекогледство, състояние на очите, при което човек може да вижда добре обекти от разстояние, но има проблеми с виждането на предмети, които са по-близо до него. Въпреки че има този проблем, той рядко носи очила и предпочита контактни лещи. Той също така използва контактни лещи по време на мачове.

Дейвид не е започнал кариерата си като вратар, защото е бил твърде млад

Той игра като полузащитник и понякога на всяка позиция, включително защита и атака, въпреки че с времето стана невероятно висок. Той беше висок 6 фута 4 инча, което го затрудняваше да спринтира бързо. Той започна да се бори в мачовете, когато избра да стане вратар и превъзхождаше в това. Той използва височината си в своя полза при вратарството. Родителска подкрепа: Дейвид имаше силна родителска подкрепа от ранна възраст. Баща му също беше професионален вратар.

  Давид Де Хеа

Той беше вратар на Хетафе и беше най-добрият треньор на Дейвид, тъй като беше много твърд и го тренираше ефективно. Майката на Дейвид беше домакиня, която винаги искаше детето й да има добра комбинация от учение и лека атлетика. Те отиваха на 50 километра, само за да гледат как детето им тренира в Атлетико. Те непрекъснато подкрепяха детето си и се увериха, че то дава най-доброто от себе си.

Популярни Публикации