Дата на издаване на сезон 3 на The Boys през 2021 г

Дата на издаване на сезон 3 на The Boys през 2021 г можете да намерите онлайн на amazon.com, където можете също да закупите The Boys S03 трейлър, актьорски състав и всички епизоди за безплатно изтегляне и преглед. Феновете ще бъдат изключително щастливи да научат, че любимата им програма, The Boys, ще се завърне за трети сезон по телевизията. Сезон 3 вижда завръщането на любимите ни герои. The lads е популярно шоу сред феновете на DC и Marvel. Програмата получи смесени отзиви както от фенове, така и от рецензенти.

Момчетата, сезон 3, ще излезе през 2021 г.

Когато бившият президент на САЩ Барак Обама се обяви за фен на програмата, тя придоби популярност сред феновете и недоброжелателите. Ето защо в момента програмата има повече фенове от всякога. Момчетата са базирани на сюжета на комикса на Гарт Енис и Дарик Робъртсън. The Boys се излъчва в продължение на два сезона и е добре приет от феновете. Сезон 3 от поредицата комикси предизвика интереса на феновете. Кога хората могат да очакват с нетърпение Сезон 3?

Прочетете също: • Татуировките на Ед Шийрън и тяхното значение
 • Татуировките на Lil Xan и тяхното значение
 • Художествените татуировки на PewDiePie и техните значения
 • Татуировките на Луис Томлинсън и техните значения

Трейлър на сезон 3 на момчетата

Тази страница ще включва всички данни за разказа, епизодите, датата на излизане и актьорите, така че останете с нас до края. Сезон 3 на The Boys ще бъде пуснат в Amazon през септември 2020 г. The Boys Сезон 2 дебютира в Amazon през септември 2018 г. Епизодите на сезон 2 бяха отлични, а финалът на сезона беше насрочен за 9 октомври.

Първият сезон на момчетата беше доста различен от втория сезон. Платформата за стрийминг на сезон 2 също се промени. Снимките на сезон 3 започнаха през февруари 2021 г. Епидемията от COVID-19 доведе до забавяне на снимките и продукцията. Много телевизионни сериали и филми бяха спрени поради вируса, но тъй като всичко се нормализира, филмовият бизнес също.

Изтеглете Момчетата сезон 3 епизод 1

Снимките на сезон 3 продължават. Това става ясно от снимки, публикувани от актьорския състав в социалните мрежи. Датата на излизане на сезон 3 може да бъде предвидена чрез сравняване на снимките и продукцията на сезон 3 с предишни сезони на програмата. Въпреки че създателите на програмата не са обявили официална дата на пускане, премиерата на шоуто е планирана за май следващата година. Това ще бъде през май 2022 г. Сезон 1 на Момчетата започна продукцията през октомври 2018 г. и беше пуснат през юли 2019 г.

Уеб сериали Момчетата
Сезон Сезон 3
Дата на излизане Очаквайте скоро
OTT платформа amazon.com
Проверете онлайн Момчетата S03 Епизоди безплатно изтегляне

Момчетата сезон 3 всички епизоди

Момчетата имаха осем епизода във всеки от първите си два сезона. Сезон 3 със сигурност ще следва същата тенденция. Официалната продуцентска компания все още не е обявила имената на епизодите. Kriple обяви в официалния си акаунт в Twitter през октомври 2020 г., че първият епизод от сезон 3 ще бъде Playback. Крейг Розенберг написа епизода. Ерик Крипке също разкри заглавието на последния епизод на шоуто, Herogasm, в своя Twitter акаунт.

Момчетата сезон 3, всички епизоди са безплатни за изтегляне

Подаването на документи за сезон 2 за момчето започна през юли 2019 г., а премиерата на програмата беше през ноември 2019 г. И двата сезона вече бяха излъчени в Amazon Prime. Първите два сезона бяха пуснати последователно.

Актьорският състав на Момчетата Сезон 3 през 2021 г

Кои ще бъдат новите лица на The Boys в сезон 3?

Актьорският състав на сезон 3 включва разпознаваеми изпълнители, които също са се появявали в предишните два сезона. Те са както следва:

 • Butcher беше член на (Karl Urban)
 • Хюи е изигран от (Джак Куейд)
 • Френчи е изобразен от (Томър Капон)
 • Mother’s Milk се изпълнява от (Лаз Алонсо)
 • Кимико е изобразена от (Карън Фукухара).
 • The Supes, Homelander, изобразен от (Антъни Стар)
 • Кралица Мейв, изобразена от (Доминик МакЕлигот)
 • Starlight се изпълнява от (Ерин Мориарти)
 • A-Train беше изпълнен от (Jessie Usher)
 • Нейтън Мичъл изпълнява черен ноар
 • Chace Crawford играе Deep.

Сезон 3 на момчетата ще включва някои нови лица и герои, според феновете. Най-очакваните включват

 • Soldier Boy е изобразен от (Jensen Ackles)
 • Пурпурната графиня е изобразена от (Лори Холдън)
 • Supersonic беше изпълнен от (Miles Gaston Villanueva)
 • Blue Hawk е изпълнен от (Nick Weschler)
 • Ролята на Ганпаудър е представена от (Шон Патрик Фланъри)

Гледайте Момчетата Сезон 3 онлайн 2021 г

Нека да видим какво имат да кажат по въпроса. Клаудия Думит ще изиграе суперконгресмена Виктория Нойман в Сезон 3. Съдбата на Stormfront ще бъде изобразена от динамичен актьор, чиято самоличност все още не е разкрита.

Кои са новите герои от сезон 3?

Според създателите на сериала новите герои в сезон 3 ще бъдат обещаващи и забавни. Феновете имаха големи надежди след успеха на сезон 1 и 2, като и двата бяха грандиозни. Феновете ще бъдат изключително щастливи да видят армейското момче на Дженсън Екълс най-накрая. В комиксите той играе Капитан Америка, което е страхотна новина за феновете на Marvel. Миналото на Soldier Boy ще бъде едновременно мистериозно и изящно. Лори Холдън ще изиграе ролята на Crimson Countless. Майлс Гастон Вилануева ще изобрази свръхзвуковия герой. Все още няма много информация за героя. Катя Уинтър ще играе малката Нина през този сезон. Произходът на малката Нина ще се върти около руски престъпен лидер.

Популярни Публикации