Даршана Баник- Wiki, възраст, гадже, срещи, височина, нетна стойност, кариера

Даршана Баник е добре позната индийска актриса, модел, медийно лице, онлайн личност и знаменитост в социалните медии. Тя е добре известна в нацията с работата си във филми на много езици, включително хинди, телугу, бенгалски и тамилски.

Бързи факти

Пълно истинско име Даршана Баник.
Нетна стойност INR 3-4 Crores (приблизително).
рожден ден 15 август 1994 г.
Възраст (към 2021 г.) на 27 години.
Професия Актриса, модел и звезда в социалните медии.
Родно място Западен Бенгал, Индия.
Религия индуизъм.
каста Вайша.
Алма матер Общинско училище Bidhannagar.
Колеж за момичета в Източна Калкута.
Университет Рабиндра Бхарати.
Квалификация Следдипломен.
Слънчев знак Лео.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг

Даршана Баник Възраст и ранен живот

Даршана Баник е роден на 15 август 1994 г , в Западен Бенгал, Индия. Тя е на 27 години (към 2021 г.). Тя посещава общинско училище Bidhannagar в Колката след завършване на основно училище. Според нейните източници тя е завършила колежа за момичета в Източна Калкута с бакалавърска степен. След това тя посещава университета Рабиндра Бхарати и получава следдипломна степен.

Височина и тегло на Даршана Баник

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Даршана Баник е висока 5 фута 6 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Даршана Баник

Нетната стойност на Даршана Баник

Колко е нетната стойност на Даршана Баник? Тази добре позната актриса живее луксозен начин на живот със семейството си. Тя живее в прекрасна къща, пълна със зашеметяващи произведения на изкуството, растения и светлини. Даршана получава компенсация за различни задачи като актьорско майсторство, моделиране и промоция. Тя има нетна стойност от приблизително 3-4 крори INR, според основно изчисление (приблизително).

кариера

Даршана Баник беше вдъхновена да стане актьор, след като завърши училище. Според източници, тя е избрана за поддържаща роля на Lady Passenger в късометражния филм „Flames: Bengali“ от 2017 г. Заради очарователната си красота и страхотни способности, тя е избрана в признати телевизионни сериали и филми през 2018 г. Тя също се е появявала в редица музикални видеоклипове, включително Tu Hi Toh Hai Khuda, Tor Naamer Icchera, Yeh Dil Hain Bekarar, Megher Danay и други.

Даршана също се появява във филми на хинди, тамилски, телугу и бенгалски, включително Лаборатория, Мукхомукхи, Бангарраджу, Антаратма и Операция Сундарбанс. Тя също имаше възможност да изобрази Нора във филма Dybbuk: The Curse Is Real, споделяйки екрана заедно с актьора Емран Хашми.

Даршана Баник Гадже и срещи

С кого се среща Даршана Баник? Тази прекрасна жена не разкрива много за личния си живот. Чрез профилите й в социалните мрежи разбрахме, че обича да прекарва време с колегите си изпълнители. Тя също е публикувала няколко снимки с приятелите си, но никога не назовава никого, освен своя спътник.

Нейните последователи в социалните медии са нетърпеливи да научат повече за връзката и любовния й живот. Изглежда, че тя вече не е омъжена и се фокусира единствено върху актьорската си кариера. Надяваме се, че тя ще предостави подробности за личния си живот възможно най-скоро.

Популярни Публикации