Дариус Добре- Биография, възраст, нетна стойност, височина, тегло, етническа принадлежност

Darius Dobre е известен американски YouTuber. Дариус Добре е по-големият брат на известните близнаци YouTube-ри Лукас и Маркъс, с които споделя канал, наречен „Добре Братя“. Разгледайте повече за Darius Dobre Wiki, възраст, биография, тегло, височина, приятелка, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име: Darius Dobre
Дата на раждане: 2 август 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Тегло: 68 кг
Семейно положение: по отношение
Запознанства Маделин Дамски
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Мериленд
Националност американски
образование Университет Тоусън
баща Боз Мофид
Майка Аурелия Добре
Братя и сестри трима (братя: Маркъс, Лукас и Сайръс)
Facebook Дарий Добре Фейсбук
Twitter Дариус Добър Twitter
Youtube Дариус Добре Youtube
Instagram Darius Dobre Instagram
Марки N/A
Хоби Игра, пътуване, плуване

Биография на Дариус Добре, възраст, семейство

Дариус Добре е роден на 2 август 1995 г. в Мериленд, САЩ . В момента е на 26 години. Израства в Гейтерсбърг, Мериленд, след като майка му имигрира от Румъния. Аурелия Добре (майка) и Боз Мофид (баща) са негови родители (баща). Освен това, майка му е известна олимпийска гимнастичка, а баща му е известен учител по гимнастика. Маркъс, Лукас и Сайръс са трите по-малки деца на Дариус.

Маркъс и Лукас, неговите братя близнаци, също имат канал за сътрудничество в YouTube „Лукас и Маркъс“ и бяха известни на Vine под името Twinbotz. Сайръс, другият му брат, е член на канала за сътрудничество „Сайръс и Кристина“, където публикува заедно с приятелката си. Всички момчета могат да се видят в YouTube канала „Dobre Brothers“. Дариус Добре получава бакалавърската си степен от университета Тоусън. Освен това той обожава добитъка и често публикува свои снимки в Twitter с различни животни.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Дариус Добре? Дариус е изваял тялото си така, че да бъде много горещо и привлекателно. Той е висок 5 фута 9 инча и тежи около 68 килограма. Той има издълбан профил и косата му често е осветена. Очите на Дариус са сини, а естествената му коса е тъмнокафява. Въпреки това понякога боядисва косата си руса или светлокафява. Освен това няма други подробности относно пропорциите на тялото му.

  Darius Dobre

Дариус Добре целува приятелката си Източник: Instagram

Дариус Добре Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Дариус Добре? Той е много популярен и добре познат в платформите за социални мрежи. Неговото лице в Instagram, @dariusdobre, има над 1,4 милиона фенове. Той все още е популярен в Twitter, където има над 124,4 хиляди фенове. По същия начин той има над 4,9 милиона фенове и над 38,8 милиона харесвания на своя уебсайт TikTok. В допълнение YouTube каналът на „Добре Брадърс“ има над 9,57 милиона зрители.

Дариус е работил по спонсорство с организации като Zoological Wildlife Foundation, Yoobi и BodyBlendz, наред с други. Той също така притежава Ducati SuperSport S. Нетната му стойност се очаква да бъде между 1 милион долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

На 5 юни 2017 г. Добре, заедно с братята си Лукас и Маркъс, издадоха съвместната платформа „Dobre Brothers“. Първото му видео, озаглавено „Защо правим това“, включваше него и братята му как обсъждат себе си и своя канал. Това беше придружено от неговия шеговит филм „We Pranked Lucas And Marcus“, в който той и брат му Сайръс направиха шега с братята си Лукас и Маркъс. След това Dobre Brothers споделиха още подобни видеоклипове на страницата си в YouTube. Те са публикували няколко видеоклипа в своя канал до момента и всеки от тях е задължителен за гледане! Техните „Добри братя“ са събрали общо 9,57 милиона зрители. На 6 юни 2017 г. те стартираха страницата си в YouTube. Тяхното резюме в YouTube е както следва:

ДОБРЕ ДОШЛИ В БРАТЯТА ДОБРЕ И НИЕ ПРАВИМ САЛОТА! Тичаме, изпълняваме задни салта и живеем живота така, сякаш няма утре. За да бъдете част от действието, заповядайте и в петък, и в събота! По същия начин, някои от най-известните им видеоклипове включват „СМЕНЯНЕ НА ПРИЯТЕЛКИ ЗА 24 ЧАСА!“, „НАЙ-ДОБРИЯТ ДЕН ВЪВ ВСЯКАКВА!“, „Добре Брадърс – без фалшификати (официално музикално видео),“ „ТЯ КАЗА ДА!“, „НАЙ-ДОБРИЯТ ПРЕДЛОЖЕНИЕ“ ПО СВЕТА!“, „СРЕЩА С БРАТЯТА MINI DOBRE?!“, сред няколко други. По същия начин той е натрупал над 1,4 милиона абонати в Instagram. Той е направил над 326 публикации и е следвал над 193 потребители. Дариус започна да използва Twitter през октомври 2013 г. Там той натрупа над 124,4 хиляди фенове. Той също така е добре познат в TikTok, където има над 4,9 милиона фенове и е известен с „@dariusdobre“.

Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Дариус Добре? Що се отнася до личния му живот, той е романтично обвързан с Маделин Дамски. Те започнаха да се срещат през 2019 г. Маделин е знаменитост в Instagram, която споделя снимки от гардероба и ежедневието си с приятели и роднини. Двамата продължават да се представят взаимно в съответните си профили в социалните мрежи. Въпреки това двамата имат здраво приятелство и живеят дълго и щастливо.

Факти

  • Маркъс и Лукас, неговите братя близнаци, също имат канал за сътрудничество в YouTube, наречен „Лукас и Маркъс“ и бяха известни във Vine под името Twinbotz.
  • Дариус е работил по спонсорство с организации като Zoological Wildlife Foundation, Yoobi и BodyBlendz, наред с други.
  • Дариус Добре е по-големият брат на известните близнаци YouTubers Лукас и Маркъс, с които споделя канал, наречен „Добре Братя“.

Популярни Публикации