Дариън Ърл- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Дариън Ърл е известен ресторантьор в САЩ. Дариън Ърл е собственик на верига хотели и ресторанти в Брентуд, Калифорния, и Санта Барбара, Калифорния. Освен това тя е добре известна като бившата съпруга на Лий Якока.

Бързи факти

Пълно име: Дариън Ърл
Дата на раждане: 10 януари 2021 г
Възраст: 0 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: развод
Развод Лий Якока
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 33-25-33
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
образование Училище за готвене Cordon Bleu

Биография на Дариън Ърл

Дариън Ърл е известен американски ресторантьор предприемач. Родена е на 10 януари 1942 г. Нейната зодия е Козирог. Тя също е родена в кавказко семейство. Няма налична информация за имената на нейните родители, имената на братята и сестрите или някакви семейни връзки; ние ще ви актуализираме веднага щом такава информация стане достъпна.

По същия начин, когато става дума за нейния схоластичен произход, тя е посещавала гимназия в Лос Анджелис; името на института обаче все още не е разкрито. Освен това тя завършва френското училище за готвене Cordon Bleu.Височина и тегло на Дариън Ърл

Измерванията на тялото на Дариен показват, че тя е в добро здраве на шейсетте си години. Тя е висока жена, висока 5 фута и 5 инча (1,65 м). По същия начин тя има дребно и слабо телосложение, тежащо приблизително 60 кг.

Освен това тя има добре оформена физика с измерване на гръдния кош-талията-ханша от 33-25-33 инча. По същия начин тя има черни очи и черна коса, които подчертават красотата й дори на седемдесет години.

кариера

Дариен отвори собствен ресторант в Брентууд, наречен „Panama Reds“, след като завърши готварското училище Cordon Bleu. По-късно тя започва да разработва серия от хотели и ресторанти на места като Калифорния, Брентууд и Санта Барбара.

По същия начин тя се е прехвърлила към работата на бившия си съпруг Лий като автомобилен директор, социален работник и писател. През цялата си кариера Лий е работил с различни производители на автомобили, включително Ford, Mustang и Pinto. Освен това Лий е бил главен изпълнителен директор на Chrysler през 1978 г.

Нетната стойност на Дариън Ърл

По отношение на приходите си, тя може да събира значително състояние чрез своите бизнес начинания. Въпреки това, тя не е направила нетната си стойност публично до момента. Смята се, че тя има нетна стойност от около 3 милиона долара към октомври 2022 г., според източници.

Дариън Ърл Съпруг, брак

Дариън е бившата съпруга на Лий Якока, покойният автомобилен директор, отговорен за развитието на автомобилите Ford Mustang и Pinto. Двамата се женят в Лос Анджелис през 1992 г. Тя обаче е третата съпруга на Лий. Преди това Лий се жени за Мери Макклиъри през 1956 г., но тя почина през 1983 г. от диабет.

По-късно същата година, през 1983 г., Лий се жени за Пеги Джонсън, втората му съпруга. Въпреки това, двойката не успя да поддържа здрави отношения и се разведе след деветнадесет месеца през 1984 г. След това Лий се ожени за Дериен за трети път през 1992 г. Въпреки това връзката продължи само три години, преди двойката да се разведе. Няма информация обаче за децата му с нея или от предишни връзки. Освен това не е известно дали е продължила с други момчета.

Популярни Публикации