Dare Taylor - Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност, височина

Осмелете се Тейлър е добре познат американски бикини модел, инфлуенсър в социалните медии, продуцент на съдържание, стриймър на Twitch, Youtuber, подкастър, косплейър и предприемач. Dare е добре известна в нацията със своите косплеи на Disney, според запознати. Тя обожава героите на Дисни.

Бързи факти

Пълно истинско име Осмелете се Тейлър.
Възраст (към 2021 г.) на 27 години.
Професия Бикини модел, влиятел в социалните медии, косплейър, подкастър, Youtuber, създател на съдържание, актриса и предприемач.
Дата на раждане 9 юли 1994 г. (събота).
Място на раждане Съединените американски щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Нетна стойност -4 милиона USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Рак.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″.
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг .

Dare Taylor Възраст и ранен живот

Осмелете се Тейлър е роден в Съединените американски щати в събота, 9 юли 1994 г. Нейната зодия по рождение е Рак. Dare е на 27 години, когато става дума за нейната възраст (към 2021 г.). Тейлър се интересува от моделирането от малка, според публикацията й в Instagram. Тя също започва да моделира през бакалавърските си години. Според докладите, Dare се е присъединила към реномиран университет за висшето си образование. След това тя започва кариера на модел.

Височина и тегло на Dare Taylor

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Деър Тейлър е висок 5 фута 6 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Осмелете се Тейлър

Осмелете се Тейлър

Dare Taylor Net Worth

Колко е нетната стойност на Dare Taylor? Деър Тейлър изкарва солидно прехраната си от социалните медии и кариерата си на модел. Тя също така създаде своя собствена линия модни дрехи, според докладите. Dare печели и от своята модна линия. Нейното нетно състояние се оценява на между и милиона щатски долара (приблизително) към октомври 2022 г. Сега тя живее в разкошна къща в Лос Анджелис. Тя похарчи много пари за скъпо обзавеждане и интериорен дизайн на студиото си в YouTube.

кариера

Деър Тейлър започва кариерата си като модел на бикини. Dare започва да се състезава в състезания за модели, докато е в колежа. Dare беше коронясана за Мис Минесота през юни 2014 г. на 20-годишна възраст. Тя също така спечели редица други конкурси за модели, както съм сигурна, че знаете. Dare е публикувала снимки и видеоклипове на себе си като модел на бански в акаунтите си в социалните медии. Dare Taylor спечели конкурса за красота Miss Bikini Model 2019/20 през 2019 г. Тя също качи съобщение на страницата си в Instagram, след като спечели конкурса, казвайки:

Dare Taylor е добре известен влиятелен човек в социалните медии, освен че е модел на бикини. Dare натрупа значителна база от фенове през цялата си интернет кариера. Сега тя има хиляди фенове в различните си акаунти в социалните медии. Тя стана известна, след като започна да качва видеоклипове в YouTube. Сега Dare поддържа два канала в YouTube, които ще обясня по-подробно по-късно. Основният й официален акаунт в YouTube има почти 274 хиляди последователи. Тейлър може да бъде намерена и в OnlyFans, TikTok и Instagram. Феновете я похвалиха и в други социални медийни канали. Тя често публикува снимки на начинанията си за моделиране на бикини в социалните медии. Освен това, поради нейния видеоблог материал, тя винаги е в тенденция. Тя публикува предимно снимки на своите косплеи на Дисни в социалните медии. Dare също има канал в YouTube, където излъчва няколко подкаста.

Осмелете се да се запознаете с гаджето на Тейлър

С кого се среща Деър Тейлър? Умението на Dare Taylor й спечели значителна база от фенове в социалните медии. Тя също е член на OnlyFans. Нейните почитатели, според запознати, искат да знаят за състоянието на връзката й. Открихме, след дълго проучване, че Dare не разкрива нищо за романтичния си живот. Dare е необвързан мъж (към януари 2022 г.). Тя също така споделя много изображения с приятелите си. Открихме, че в момента живее с най-добрите си приятели, след като разгледахме нейни снимки в социалните медии. Ако научим нещо ново за любовника й, ще ви уведомим при първа възможност.

Популярни Публикации