Дарън Граймс- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Дарън Граймс е консервативен политически анализатор и активист, базиран в Обединеното кралство. Той е участвал като доброволец в няколко кампании за Брекзит и е основал интернет портала Reasoned през май 2020 г.

Бързи факти

Празнувано име Дарън Граймс
Възраст 28 години
Псевдоним Дарън
Рождено име Дарън Граймс
Рождена дата 1993-07-22
Пол други
Професия активист
Националност британски
Място на раждане Консет, графство Дърам, Англия
Родена нация Англия
Етническа принадлежност Британско-бяло
Религия Кристиян
Хороскоп Рак
състезание Бяло
университет Университет на Брайтън
Семейно положение Неомъжена
Сексуална ориентация гей
Източник на богатство Кариера на консервативен политически коментатор и активист.
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Височина 1,65 м
Тегло 75 кг
Тип тяло Средно аритметично
Цвят на косата Тъмно кафяво
Цвят на очите Тъмно кафяво

Биография на Дарън Граймс

Дарън Граймс е роден на 22 юли 1993 г. в Консет, графство Дърам, Англия. Той е британски гражданин и член на британската бяла етническа група. По същия начин той се придържа към християнската религия. Дарън навърши 28 години през 2021 г. и според рождената си дата е зодия Рак. В резултат на това расата му е бяла. Той е укривал информация за семейството си. Той обаче заяви, че има по-малък брат или сестра.

Що се отнася до образованието на Дарън, той посещава университета в Брайтън и учи модни и бизнес науки, но не завършва дипломата си.Височина и тегло на Дарън Граймс

Дарън Граймс е идеална височина от 1,65 м и тежи здравословните 75 кг. Има тъмно кестенява коса и тъмно кафяви очи. Той притежава необичайно добър външен вид и сурова привлекателност. Една от причините за неговата необикновена личност може да са неговите предци. Освен това физиката му е посредствена.

кариера

  • Дарън Граймс започва кариерата си като доброволец на либералдемократите и работи върху неуспешната кампания на лидера на партията на бившия депутат от либералдемократите Норман Ламб през 2015 г.
  • По време на кампанията за референдума за членство на Обединеното кралство в Европейския съюз през 2016 г. той формира организацията за Брекзит BeLeave, насочена към по-младите хора, и служи като заместник-редактор на политическия уебсайт BrexitCentral.
  • След това той стана дигитален мениджър на Института по икономически въпроси (IEA) през 2018 г. и беше един от членовете-основатели на новосформираното дясно младежко движение, наречено Turning Point UK (TPUK) през 2019 г.
  • През май 2020 г. Дарън основа Reasoned, онлайн общност за хора срещу вълната, които крият политическите си възгледи от страх да не бъдат етикетирани като хомофоб, TERF или расист. Според Private Eye, Grimes on Reasoned излъчи видеоклип през 2020 г., който изглеждаше почти дословно копие на такъв, пуснат от американската дясна платформа PragerU.
  • Той написа туит до Маркъс Рашфорд през юли 2021 г. след провала на Англия във финала на Евро 2020, в който Рашфорд пропусна дузпа. Честно казано обаче, @MarcusRashford, наказанията не са политика от сега нататък, нали? той туитна, имайки предвид успешната кампания на Рашфорд за разширяване на безплатното хранене в училище. Коментарът на Граймс беше заклеймен като неуважителен от редица хора в социалните медии.
  • Освен това Дарън беше глобен с £20 000 от Избирателната комисия през 2018 г., след като установи, че BeLeave е похарчил повече от £675 000 за целенасочени реклами в социалните медии чрез канадската фирма за политически консултации AggregateIQ в координация с официалната организация за кампания за Брекзит Vote Leave.
  • Столичната полиция приключи разследването си срещу Граймс и Халсол през май 2020 г. В интервю от юни 2021 г. за Sunday Telegraph председателят на избирателната комисия се извини на Граймс.

Дарън Граймс Нет Уърт

Към 2022 г. нетното състояние на Дарън Граймс се оценява на между 1 и 5 милиона долара, но действителната му заплата не е оповестена. Той също е изградил индивидуалност в кратката си професионална кариера. Дарън е натрупал значително състояние чрез кариерата си на консервативен политически коментатор и активист.

Дарън Граймс Гадже, Запознанства

Дарън Граймс е необвързан мъж. Има малко информация относно личната му връзка и партньор, тъй като той винаги е поддържал нисък профил в личния си живот и в медиите. Приемете за момента, че Дарън живее едно единствено съществуване. Поради факта, че все още не е женен и неженен, няма изгледи да се разведе. Той е открито гей, което отразява сексуалните му предпочитания.

Популярни Публикации