Дарън Дохтерман- Биография, възраст, съпруга, нетна стойност, височина, тегло

Дарън Дохтерман е награден илюстратор, както и художник на филмови декори. Той стана известен като илюстратор на Getting Smart, Rush Hour 3, Monster House, Poseidon и Sky High. Научете повече за Daren Dochterman Bio, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име: Дарън Дохтерман
Дата на раждане: 02 юни 1967 г
Възраст: 54 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Илюстратор, сценограф
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 7 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Височина: 5 фута 10 инча
Тегло: 78 кг
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
образование Гимназия Фентън, Университет на Южна Калифорния
IMDB Дарън Дохтерман IMDB
Седмица Дарън Дохтерман Wiki
Марки N/A
Хоби Актьорство, туризъм

Дарън Дохтерман Биография, възраст, семейство

Дарън Дохтерман е роден на 2 юли 1967 г. в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ. Той е неговото име и е на 54 години. Той е от американски произход и кавказки етнос.

Известният строител на сцени израства в района на Чикаго, завършва гимназията Fenton в Бенсенвил, Илинойс. По подобен начин през 1985 г. той получава бакалавърска степен по дейности и общества от Университета на Южна Калифорния в Лос Анджелис, Калифорния, Съединените щати. И през 1987 г. получава бакалавърска степен.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Дарън Дохтерман? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Дарън Дохтерман в момента се измерва на 5 фута 10 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 78 кг. Очите му са средно кафяви, а косата му е кафява.

  Дарън Дохтерман

Дарън Дохтерман позира за снимка Източник: Instagram

Дарън Дохтерман Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Дарън Дохтерман? За да задоволи нуждите си, красивият сценограф е спечелил солидна сума пари. Той има нетна стойност от около 7 милиона долара към 2022 г . Освен това няма достъп до подробности за неговото заплащане или доходи.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Дарън Дохтерман живееше от 20-годишна възраст, фокусирайки се върху образованието си. Той работи в кинобизнеса почти 30 години. Името му беше избрано да работи по хваления от критиците Westworld сезон 2 на HBO. По същия начин той е работил в художествения отдел на над 75 игрални филма, включително Master and Commander: The Other Side of the World, The Grinch, Exorcist III и други .

Той също така наскоро работи като концептуален дизайнер на филми като Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта, Пътници и Стар Трек Отвъд. Той дори работи като ръководител на визуалните ефекти за Робърт Уайз по режисьорското издание на Star Trek: The Motion Picture през 2001 г. В допълнение, той беше дизайнерски илюстратор за филма G.I. Джо: Възходът на Кобрата.

Работи като дизайнер на модели, производител на реквизити, художник по дизайн и гофер в продължение на една година, натрупвайки технически познания. След това, чрез връзка със свой състудент от USC, той беше убеден да работи с режисьора Джеймс Камерън, за да помогне за възстановяването на реквизити и модели в пълен размер от филма Aliens.

Съпруга и брак

Коя е съпругата на Дарън Дохтерман? Дарън Дохтерман не е женен и няма деца. Все още е неженен. Той обича професионалния си живот и отделя повече внимание на себе си. По същия начин той не се е срещал с никого от предишния си годеж. Той почти не говори за личния си живот във вестниците или като цяло и не е правил публични изявления за своите афери. Освен това той се е опитал да държи нещата в тайна. Освен това той е твърде млад, за да има връзка.

Факти

  • Дарън Дохтерман е награждаван илюстратор, както и художник на филмови декори.
  • Той стана известен като илюстратор на Getting Smart, Rush Hour 3, Monster House, Poseidon и Sky High.
  • Той е от американски произход и от кавказка етническа принадлежност.
  • Дарън е работил като дизайнер на модели, производител на реквизит, художник по дизайн и кадър в продължение на една година, натрупвайки технически познания.

Популярни Публикации