Данте Бруски- Нетна стойност, биография, възраст, височина, родители, приятелка, кариера

Данте Бруски е добре известно дете на американска знаменитост. Данте Бруски е добре известен като син на Теди Бруски, бивш американски футболист. Той също така е играч на американски футбол за гимназия Bishop Feehan, където носи фланелка №33. Научете повече за нетната стойност на Данте Бруски, биография, възраст, височина, родители, приятелка, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Данте Бруски
Пол: Мъжки
Професия: Известно дете на Теди Бруски, играч на американски футбол от колежа
Държава: елен
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Религия християнството
образование Гимназия Bishop Feehan, Attleboro, MA
баща Бруски имам предвид
Майка Хайди Бомбергер
Братя и сестри Двама (братята Теди Бруски младши и Рекс Бруски)
Instagram Инстаграм на Данте Бруски

Възраст и ранен живот на Данте Бруски

на Данте Бруски точната дата на раждане не е известна. Що се отнася до семейството му, родителите на Данте са Теди Бруски и Хайди Бомбергер. По същия начин Данте има двама братя и сестри, Теди Бруски младши и Рекс Бруски.

По отношение на образованието, Данте посещава гимназия Bishop Feehan в Атълборо, Масачузетс. Докато пише тази биография, той все още е записан в това учебно заведение и ще завърши през 2023 г.Височина и тегло на Данте Бруски

Колко висок е Данте Бруски? Данте Бруски е висок приблизително 6 фута и тежи приблизително 215 фунта или 97 кг. Освен това, няма налична информация за другите измервания на тялото на Данте, като измерванията на гръдния кош, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. По същия начин Данте има кафяви очи и кафява коса.

  Данте Бруски

Височината на Данте Бруски (Източник: Twitter)

Професионален живот на Данте Бруски

По отношение на професионализма, Данте Бруски е известен като знаменитото дете на Теди Бруски. Бащата на Данте е бивш професионален футболист. По същия начин бащата на Данте прекарва 13 сезона като защитник в Националната футболна лига (NFL).

Освен това бащата на Данте е професор в университета в Аризона. Теди е старши съветник на главния треньор там. По същия начин бащата на Данте беше футболист на университета в Аризона. Теди също беше два пъти консенсусен All-American. Бащата на Данте беше избран в третия кръг на проекта за NFL през 1996 г. от New England Patriots.

Бащата на Данте прекарва цялата си кариера в НФЛ с Патриотите. Освен това баща му е трикратен шампион на Super Bowl и два пъти All-Pro селекция.

Повече за кариерата

Бащата на Данте е талантлив саксофонист, освен че е футболист. Баща му също беше член на Boston Pops. Теди също е автор, като е написал „Никога не се предавай: моят инсулт, моето възстановяване и моето завръщане в НФЛ“. Тази книга, написана от бащата на Данте, е публикувана през 2007 г. и е за инсулта и възстановяването на бащата на Данте.

Бащата на Данте обсъжда в книгата си как семейството му се е справило с реалността на животозастрашаващата му болест. Бащата на Данте също обсъжда първоначалните планове на баща си да се оттегли от NFL. По-късно бащата на Данте сподели наградата Играч на годината за завръщане. Теди беше обявен и за носител на наградата за кураж на Ed Block на Patriots.

Бащата на Данте също е говорител на Американската сърдечна асоциация. Tedy’s Team, фондация, която събира средства за изследване на инсулт, също е основана от баща му. През 2007 г. бащата на Данте беше назначен в екипа за всички интервюта на NFL.com за достъпност на медиите.

Бащата на Данте също участва в Бостънския маратон през 2012 г. и 2019 г. Освен това баща му беше въведен в Спортната зала на славата на Сакраменто. Беше през 2014 година в щата Калифорния. По същия начин Теди Бруски е получил втори инсулт на 5 юли 2019 г., според фондацията на бащата на Данте.

Данте Бруски Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Данте Бруски? Няма налична информация за нетната стойност или приходите на Данте. Въпреки това, нетната стойност на баща му се оценява на 12 милиона долара към октомври 2022 г.

Dante Bruschi Приятелка и срещи

С кого се среща Данте Бруски? Данте Бруски най-вероятно е необвързан в момента. Младото момче на знаменитост не е споделяло никакви публикации в социалните медии, показващи неговите настоящи или предишни връзки или афери. По същия начин Данте е по-фокусиран върху обучението си и американския футбол, отколкото върху срещите.

Популярни Публикации