Даника Трал- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Даника Трал е телевизионна личност и бляскав модел. Тя също е добре известна с професионалните си способности за бодибилдинг и вдигане на тежести. Този модел е представен в редица списания, включително FHM, Maxim, Loaded и Nuts. Тя беше класирана на десето място в списъка на Zeitgeist на Google за най-популярните британци през 2012 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Даника Трал
Псевдоним Даника
Възраст (към 2022 г.) 33 години
Професия Модел, телевизионна личност
Дата на раждане 30 март 1988 г
Място на раждане Хенор, Дербишир, Англия, Обединеното кралство
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
гадже Бен Кинг
Нетна стойност 6 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 8 инча
Тегло (прибл.) 51 кг

Епоха и ранен живот на Даника Трал

Даника Трал беше роден на 30 март 1988 г , в Heanor, Derbyshire, Англия, Обединеното кралство. Соня Даника Трал е нейното име. Имената на родителите й са неизвестни. Майка й почина, когато тя беше на 14 години, което беше жалко. Софи Трал, нейната сестра близначка, също е модел. Тя е от кавказка раса и британска националност. Нейните пълномощия и образование са неясни.

Височина и тегло на Даника Трал

Даника Трал е висока 5 фута 8 инча (175 см) и тежи 51 кг. Физическите й размери са 34-24-33 инча. Косата й е руса, а очите й са лешникови.  Даника Трал

Даника Трал Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Даника Трал? Нетното състояние на Даника се оценява на 6 милиона долара. Средното заплащане на модел в Обединеното кралство е £41 570 (около 546). В резултат на това тя трябва да бъде добре платена.

кариера

Даника Трал стана известна, след като спечели конкурса Мис Дерби, който беше организиран от Луси Хийд. По същия начин тя се класира в челната десетка на конкурса Мис Англия. В началото на 2010 г. тя се завърна към моделирането след кратко отсъствие, за да служи като водеща на телевизионната секс линия Elite TV. Тя се върна към моделирането в края на 2010 г., появявайки се в списания като FHM, Maxim, Loaded и Nuts.

  Даника Трал

Тя привлече значително медийно внимание през май 2012 г., след като участва в документалния филм Sex, Lies, and Rinsing Guys. По-късно, през август 2012 г., тя беше съквартирант в деветата серия на Celebrity Big Brother. От 2012 до 2013 г. моделът участва в 22 епизода на телевизионното шоу Celebrity Big Brother. Даника също се появи в 26 епизода на Big Brother's Bit on the Side, който се излъчи от 2012 до 2014 г. Даника също беше класирана на десето място в списъка Zeitgeist на Google за най-популярните британски лица през 2012 г. След това, през юни 2013 г., тя се появи на уебсайта като въображаемата супергероиня Supernova. Даника спечели състезанието по бодибилдинг за аматьори Miami Pro World Championships в категорията bikini tall през април 2014 г. Тя се превърна от модел в бодибилдинг знаменитост за невероятно време.

Даника Трал Гадже и срещи

С кого се среща Даника Трал? Даника Трал беше замесена с Бен Кинг. Двамата започнаха да се срещат през април 2012 г. След като се срещаха за кратък период от време, тя дори се премести с него на друго място. Нейният любовник, от друга страна, посочи в интервю от 2012 г., че е страдал от връзката. Не е сигурно дали са заедно или не. Даника беше съквартирант в Celebrity Big Brother през 2012 г. и беше в любовен триъгълник с Майкъл Сорентино и принц Лоренцо. Говореше се също, че Даника е излизала с Майкъл в програмата. По-късно обаче те са разделени.

Популярни Публикации