Даника Патрик- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Съпруг, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Даника Патрик е известна американска състезателка, която е най-успешната жена в историята на американските състезания с открити колела. Даника Патрик също е бизнесдама и предприемач, която притежава линията дрехи Warrior by Danica Patrick. Тя също така е едноличен собственик на Somnium и автор на Pretty Intense.

Бързи факти

Пълно име: Даника Патрик
Дата на раждане: 25 март 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Бивш състезател, предприемач, собственик на бизнес, собственик на Somnium, автор
Държава: елен
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Картър Комсток
Разделям Рики Стенхаус младши; Арън Роджърс
Развод Пол Едуард Хоспентал
Нетна стойност 80 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Белойт, Уисконсин
Националност американски
Етническа принадлежност Норвежко-италианско-ирландско-френско-канадско-индианско потекло
Религия християнството
образование Hononegah Community High School (отпадане)
баща Тери Джоузеф Т. Дж
Майка Бевърли Ан (по баща Флатен)
Братя и сестри Едно (сестра Брук)

Биография на Даника Патрик

Даника Патрик е роден на 25 март 1982 г. и е на 39 години. Тя е родом от Белойт, Уисконсин, и е израснала в Роско, Илинойс. Зодия на Даника също е Овен. Родителите на Даника са нейната майка, Бевърли Ан (по баща Флатен) и нейният баща, Тери Джоузеф Т. Дж. Патрик младши. Тя също има сестра на име Брук, която работи като педиатричен физиотерапевт.

По същия начин родителите на Даника се срещнаха на среща на сляпо на събитие за моторни шейни, когато бащата на Даника беше механик на моторни шейни на приятел. По-късно родителите на Даника притежават кафене Java Hut и компания за производство на стъкло.Тя е наполовина норвежка, наполовина италианка, наполовина ирландка, наполовина френско-канадка и наполовина индианка. По време на академичната си кариера Даника посещава гимназията на общността в Хононега. Даника, от друга страна, напусна гимназията с разрешението на родителите си през 1998 г. След това тя се премести в Обединеното кралство, за да продължи кариерата си.

Височина и тегло

Даника Патрик височината е 5 фута 2 инча или 1,57 метра, а теглото й е около 100 паунда или 45 килограма. От друга страна, тя има кафява коса и кафяви очи.

  Даника Патрик

Даника Патрик (Източник: Pinterest)

кариера

Даника Патрик е най-успешната жена пилот на състезанията с открити колела. Даника е пенсиониран състезател. Триумфът на Danica през 2008 г. в Indy Japan 300 е единствената победа за жени в серията IndyCar. Даника има няколко епизодични роли от 2008 г. насам. Даника има два музикални видеоклипа. Това са албумите на Jay-Show Z от 2006 и 2018 г.

Преди 1996 г. Даника беше мажоретка в гимназията. Тя стана детегледачка на съседа си. Даника никога не се е състезавала. Искаше да бъде секретарка, певица или ветеринар. Бащата на Даника беше шеф на нейния екипаж, когато тя започна да кара картинг в Бродхед. Майката на Даника проследи статистиката на нейното състезание. В нейното встъпително състезание неизправност на спирачките я накара да се блъсна в бетонна стена при 40 км/ч.

Даника бързо изпробва моторни шейни, малки коли и мотокрос. Даника спечели 10 регионални титли по картинг и Големия национален шампионат на WKA с Yamaha Sportsman. През 1994, 1996 и 1997 г. тя спечели HPV. Даника започва да се занимава с картинг на 10-годишна възраст. Младата състезателка печели своя клас в WKA Grand National Championship. В средата на 90-те години тя печели три пъти.

След състезания във Formula Vauxhall и Formula Ford в Обединеното кралство, Даника се завръща в САЩ през 2001 г. Липсата на средства на Даника пречи на кариерата ѝ. Даника участва в пет състезания от серията Barber Dodge Pro за Rahal Letterman Racing през 2002 г. Даника прекара две години в серията Toyota Atlantic. Тя беше първата жена, спечелила полпозишън и завърши трета през 2004 г. Нейният най-добър опит.

Даника Патрик Съпруг, брак

Картър Комсток и Даника Патрик са в романтична връзка . Картър е бизнесмен от Съединените щати. Преди това Даника беше омъжена за Рики Стенхаус-младши от 2012 г. до 2017 г. След това се срещаше с Арън Роджърс от 2018 г. до 2020 г. Първият е колега пилот на НАСКАР, докато вторият е куотърбек на Грийн Бей Пакърс. Преди това Даника беше омъжена за Пол Едуард Хоспентал от 2005 до 2013 г. Пол, физиотерапевт, е човек, когото тя срещна през 2002 г. Те се запознаха, докато Даника се възстановяваше от нараняване на бедрото.

Нетната стойност на Даника Патрик

Даника Патрик нетната стойност се оценява на около 80 милиона щатски долара към 2022 г.

Популярни Публикации