Даниела Пинеда- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Даниела Пинеда е мексиканско-американска комедиантка и актриса. Даниела Пинеда е добре известна с ролята си на вещица в епизод 20 от хитовия телевизионен сериал „Дневниците на вампира“.

Бързи факти

Пълно име: Даниела Пинеда
Дата на раждане: 20 февруари 1987 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 2,5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 32-25-34
Родно място Оукланд, Аламеда, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Смесен етнически
образование Милс колеж
баща Ерик Клайн
Майка Патриша
Братя и сестри Елиът Клайн

Биография на Даниела Пинеда

Даниела Пинеда е родена на 20 февруари 1987 г. и сега е на 34. Нейната зодия е Риби. Даниела е родена в Оукланд, Аламеда, Калифорния, и е американска гражданка. По същия начин тя е американка от мексикански произход и е част от смесена етническа група. Няма обаче информация за религията, която изповядва. Даниела е дъщеря на Ерик Клайн и Патриша Клайн. Тя също има двама братя и сестри, един брат и една сестра. Елиът Клайн е нейният брат, а Анелиз Михаела е нейна сестра.

Няма налична информация за нейното възпитание. Освен това Даниела получава бакалавърска степен по либерални изкуства от Mills College в Оукланд, Калифорния.Даниела Пинеда Височина, Тегло

Зашеметяващата 33-годишна актриса е висока 5 фута 5 инча (65 инча) и тежи приблизително 53 кг (114 фунта). Тя също има тип тяло круша и жизнени показатели 32-25-34. Нейният външен вид се състои от светла кожа, кафява коса и кафяви очи. По същия начин тя има татуировки по цялото си тяло.

  Даниела Пинеда

Даниела Пинеда (Източник: Pinterest)

кариера

Даниела дебютира като актьор през 2010 г. с роля в американския комедиен драматичен сериал „Мъже на определена възраст“. В епизода „Същото като стария шеф“ тя играе Кит. След това тя се появява в интернет комедийния уеб сериал на CH Originals „College Humor“. По подобен начин през 2011 г. тя дебютира като Ванеса в американския комедиен драматичен филм „Newlyweds“.

През 2012 г. тя се превъплъщава в образа на Аби в американския комедиен драматичен филм „The Fitzgerald Family Christmas“. По същия начин тя се появява в няколко комедии, включително „Sleeping with Other People“ и „Mr. Рузвелт.“ Освен това ролята й на Зия Родригес в американския научнофантастичен приключенски филм „Джурасик свят: Рухналото кралство“ катапултира кариерата й. Това е продължението на филма 'Джурасик свят' от 2015 г. По същия начин Даниела изобрази главния герой Марина Хес в оригиналния филм на ужасите на Netflix „Mercy Black“.

Даниела се е появявала в някои телевизионни предавания, включително „Homeland“ и „Midnight Sun“. По същия начин тя играе Касиди Барет в оригиналната антологична трилър поредица на Netflix What/If. Даниела е добре известна с ролята си на вещицата Софи Деверо във фантастичния свръхестествен сериал на телевизионната мрежа CW The Vampire Diaries.

По същия начин, с изключителното си представяне в този пилотен епизод, тя участва в „The Originals“, спин-оф на The Vampire Diaries. Освен това тя изигра Руби Симс в американския екшън-трилър телевизионен сериал „Американска одисея'. Този сериал беше излъчен по мрежата на NBC от 5 април до 28 юни 2015 г. По същия начин Даниела изобрази Ванеса Рандал в американския комедиен телевизионен сериал „The Detour'. .'

През март 2019 г. тя се появи в Mercy Black, филм на ужасите на Netflix. Марина Хес, жена, наскоро освободена от психиатрия след 15 години, се играе от нея. Тя беше избрана за ролята на Фей Валънтайн в екшън версия на сериала Cowboy Bebop през април 2019 г.

Даниела Пинеда Нетна стойност

Даниела Пинеда е професионална актриса и нейните актьорски доходи са нейният основен източник на доходи. По същия начин нейното нетно състояние се оценява на около 2,5 милиона долара към октомври 2022 г. Въпреки това, няма налична информация за стойността на нейните активи.

Даниела Пинеда Гадже, Запознанства

Даниела е хетеросексуална и най-вероятно е сама в момента. Освен това тя е много поверителна относно личния си живот и предпочита да го запази такъв. В момента изглежда, че е по-загрижена за кариерата си, отколкото за романтична връзка.

Популярни Публикации