Даниела Хемсли- Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера, гадже

Даниела Хемсли е известен британски модел, TikTok звезда, YouTuber, медийно лице и интернет личност. Тя е добре позната в страната със зашеметяващия си външен вид и горещи снимки на модел. Целият й акаунт в социалните мрежи е посветен на бляскавите й снимки. Освен това тя е добре познат TikToker и YouTuber.

Тя обича да прави видеоклипове за мода, синхронизиране на устни, пътувания и танци и да ги публикува в социалните медии. Тя има хиляди последователи във всичките си акаунти в социалните медии и иска да расте в популярност. Основната й цел, според източници, е да стане известна актриса.

Бързи факти

Пълно истинско име Даниела Хемсли.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 1999 г.
Възраст (към 2022 г.) на 23 години.
Професия Модел, звезда на TikTok и звезда в социалните медии.
Родно място Обединеното кралство.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Частно училище в Англия.
Квалификация Завършвам.
Националност британски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″.
В метри: 1.73 m.
В сантиметри: 173 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг.
В паундове: 116 lbs.
Номер на обувка 7 САЩ.
Цвят на очите Син.
Дължина на косата Среден.
Цвят на косата Рус.
Статистика на тялото 35-29-38 инча.

Биография на Даниела Хемсли

Даниела не разкри нищо за раждането си. От няколко интернет източника научихме, че тя е на 23 години (към 2022 г.). Според това тя е родена в Обединеното кралство през 1999 г. За съжаление няма информация за точната й дата на раждане. Казват, че е добре образована млада дама.  Даниела Хемсли

Даниела Хемсли (Източник: Pinterest)

Даниела Хемсли Образование

Даниела Хемсли завършва основното си образование в престижно основно училище. След това посещава частна гимназия за средното си образование. Предполагаме, че наскоро е завършила бакалавърската си степен въз основа на нейната възраст. Нейните образователни институции и имена на колежи ще бъдат актуализирани скоро.

Семейство Даниела Хемсли

Хемсли предпочита да пази в тайна информацията за членовете на семейството си. След дълго търсене открихме, че тя е създала видеоклип в YouTube с баща си и го е качила за своите фенове. Все още не е разкрита самоличността на баща й. От друга страна, няма информация за майка й. Даниела пази името и професията на майка си далеч от общественото внимание.

Тя има по-малка сестра на име Миа Хемсли, която също е модел и влиятел в социалните медии, според множество източници. Освен това тя има британска националност и е от бял етнос. Освен това тя има силна вяра в Исус и практикува християнството.

Даниела Хемсли Гадже, Запознанства

Даниела Хемсли е зашеметяващ модел. Тя има много фенове заради невероятния си външен вид и характер. Нейните последователи са много заинтересовани да научат за личния й живот. Нека ви кажа, че тя сподели няколко снимки с момче на име Akonne Wanliss. Тя също така е публикувала многобройни клипове, на които се целува с Akonne в канала си в YouTube.

Нека ви кажа, че Akonne Wanliss е добре познат модел. Хемсли никога не го е споменавал като свое гадже, така че е трудно да се определи дали двойката се среща. В резултат на това предполагаме, че състоянието на връзката й е необвързана и че тя е фокусирана единствено върху професията си.

кариера

Официалният й акаунт в Instagram гласи, че тя е модел по професия. Тя подписа договори за моделиране с две агенции, Nevs Models и Base Models. Освен това е работила с много известни марки и дизайнери. Освен това тя е звезда на TikTok. Според докладите нейният официален акаунт има 176,6 хиляди фенове и 2,6 милиона харесвания (до май 2022 г.).

Тя стартира и собствен канал в YouTube. Първоначално тя публикува влогове с приятелите и семейството си, но по-късно започва да публикува кратки видеоклипове. Даниела Хемсли е добре известна и с изключителното си съдържание на уебсайта OnlyFans, където споделя лични снимки и видеоклипове. Тя взима малка такса за споделяне на съдържанието си с последователите си.

Даниела Хемсли Нетна стойност

Известната TikTok звезда и нейното семейство водят охолен начин на живот. Тя живее сама в прекрасен апартамент и се гордее, че го поддържа чист. Тя често прави видеоклипове у дома. TikTok, YouTube, моделиране, реклами, OnlyFans и други източници на доходи са сред нейните източници на доходи. Нетната й стойност се оценява на приблизително 1 милион USD (приблизително) към октомври 2022 г. .

Любопитни факти

  • Даниела, като кулинар, обича да яде любимите си храни в ресторанти от висок клас.
  • Тя тренира редовно, за да поддържа тялото си във форма.
  • Хемсли разкри в акаунтите си в социалните медии, че е изиграла поддържаща роля във филма „Ganapath Part 1“.
  • В свободното си време известната манекенка обича да играе боулинг.
  • Тя обича да носи малка висулка около врата си.
  • Хемсли е бил на множество събития и функции.
  • Тя има 81,9 хиляди последователи в Instagram и 124 публикации (до май 2022 г.).

Популярни Публикации