Даниела Денби Аш- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Даниела Денби Аш е английска актриса, най-известна с появата си в телевизионния сериал „Север и Юг“. Даниела Денби Аш беше най-известна с ролята си на Сара Хилс в емблематичния телевизионен сериал „East Enders“. Знайте всичко за Даниела Денби Аш- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Даниела Денби-Аш
Дата на раждане: 09 август 1978 г
Възраст: 43 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Великобритания
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 9 милиона долара
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Рус
Родно място Лондон
Националност британски
Религия Кристиян
образование Театрална школа Корона
баща Мирослав Пскит
Майка Йола Пскит

Даниела Денби Аш Биография

Даниела Денби Аш е роден на 9 август 1978 г. и е на 42 години към момента на писане. Нейната зодия е Лъв. Даниела, от друга страна, е родена в Лондон, Англия, Обединеното кралство. Нейната националност е британска и има полски произход чрез родителите си. Владее английски, полски и френски език. Даниела е дъщеря на Мирослав и Йола Пскит. Въпреки това няма налична информация относно нейните братя и сестри или други членове на семейството.

От друга страна Даниела е танцьорка от малка. Тя започва да тренира балет на двегодишна възраст и по-късно учи степ танц от десет до шестнадесет години. Освен това Даниела е завършила театрален курс в Театрално училище Корона, което отразява нейното образование.Височина и тегло

Даниела е висока 5 фута 4 инча (64 инча) и тежи приблизително 59 килограма. По същия начин тя има добре поддържано тяло, въпреки че има малко налична информация относно нейните специфични измервания на тялото. Независимо от това, тя притежава зашеметяващи сиви очи и руса коса.

кариера

Междувременно Даниела започва кариерата си с детското видео Nursery Rhymes 2 от Pickwick Video, британска медийна компания. По същия начин тя по-късно се появява като дете актьор в различни телевизионни реклами. Даниела е участвала в детски телевизионни предавания като „Kevin & Co.“ и „Desmond’s“. Освен това тя се появи за кратко в епизод 6 от сезон 3 на „Absolutely Fabulous“. Тя се появи заедно с Дженифър Сондърс и Джулия Савалха на екрана.

След като се появява в редица филми и телевизионни програми, кариерата й тръгва нагоре, когато е избрана за ролята на Сара Хилс в „East Enders“. Това е британска телевизионна сапунена опера, която се излъчва по BBC One от 1986 г. Даниела участва в сериала от 1995 г. до 1999 г. След това тя играе ролята на Маргарет Хейл в „Север и юг“. Север и юг е телевизионна драматична адаптация на BBC по романа на Елизабет Гаскел.

По подобен начин през 2006 г. тя се появява в епизод от научнофантастичния телевизионен сериал „Torchwood“, озаглавен „Grecks Bearing Gifts“. Даниела също е участвала в редица други телевизионни предавания, включително „Офисни клюки“, „Спаси ме“, „Хари ли е на лодката?“ и „Следобедна игра“. По същия начин тя се появи в комедийния сериал на Радио 4 „Пръстен“ около банята“.

Освен комедия, тя е работила и в различни други жанрове. Даниела се появи в призрачния драматичен сериал „Crooked House“ на канала BBC Four през декември 2008 г. По същия начин тя се появи в детективска поредица, озаглавена „Midsomer Murders“ през октомври 2010 г. По подобен начин в драмата на BBC „Waterloo Road“ тя играе измамният учител по снабдяване Джем Алън. Наскоро тя беше видяна в британския ситком „Мама“.

Даниела Денби Аш Нетна стойност през 2022 г

Що се отнася до приходите, Даниела е актриса, която е участвала в редица телевизионни програми. Актьорството е нейният основен източник на доходи. Към 2022 г. приблизителната й нетна стойност е 9 милиона долара . Няма обаче информация за стойността на активите й.

Даниела Денби Аш Гадже и срещи

Даниела е права жена, която не е омъжена. В момента е необвързана и неомъжена. Въпреки това имаше информация, че тя се е срещала с колегата си от „Север-Юг“ Ричард Армитидж в миналото.

Популярни Публикации