Даниел Рентерия- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Даниел Рентерия е известен американски актьор. Даниел Рентерия е най-известен с ролята си на Ники Кацополис в Пълна къща.

Бързи факти

Пълно име: Даниел Рентерия
Дата на раждане: 29 юни 1991 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Рак
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Ангелите
Националност американски
Етническа принадлежност Латино/испански произход
образование Гимназия Вентура
Братя и сестри Три

Биография на Даниел Рентерия

Даниел Рентерия е роден на 29 юни 1991 г. и сега е на 31 години. Рентерия е роден в Лос Анджелис, Калифорния, и е рак. По същия начин Даниел Скот Рентерия е пълното му име.

Що се отнася до семейството, той има брат близнак на име Кевин Рентерия. Той има две сестри, чиито имена са неизвестни, в допълнение към Кевин. Renteria също е от латино/испански произход.Даниел Рентерия Образование

По отношение на образованието, това лице е посещавало гимназия Вентура във Вентура, Калифорния. Той беше второкурсник в този университет през януари 2007 г. Любимите му хобита включват сноуборд, скейтборд и сърф.

Височина, тегло на Даниел Рентерия

Даниел Рентерия е висок приблизително 5 фута 11 инча или 1,8 метра. Рентерия също има руса коса и кафяви очи. Освен тях, теглото на Даниел, размерът на роклята, бицепсите, измерванията на гърдите-талията-ханша и т.н. не се споменават.

кариера

Даниел Рентерия е добре известен актьор в индустрията. Тази личност е най-известна като актьор с ролята си в Пълна къща от 1991 до 1992 г.

В петия сезон на Пълна къща близначките Рентерия изиграха Ники и Алекс Кацополис. Пълните имена на близнаците Рентерия са съответно Николас и Александър. Даниел играе Ники, а брат му близнак Алекс играе Алекс. По същия начин, след края на първия сезон, фамилното име на героите на Даниел и неговите близнаци беше променено от Cochran на Katsopolis.

Освен това близнаците Renteria представят героите от Full House като малки деца. Оттогава близнаците не са се появявали във филми или телевизионни предавания. В резултат на това снимките на близнаците Renteria като възрастни са изключително редки.

Други братя близнаци – Блейк и Дилън Туоми-Уилхойт – също изиграха героите на близнаците Рентерия. В Full House сезони 6–8 братята Уилхойт играят Ники и Алекс. Дилън играе ролята на Алекс, докато Блейк играе Ники.

Ребека Доналдсън Беки Кацополис и Джеси Кацополис играят екранните родители на Даниел в Пълна къща. Лори Лофлин и Джон Стамос играят съответно тези герои.

Неговата екранна майка е остроумна, практична, обожаваща и добре образована жена. Освен това екранната му майка е ко-водещ на Дани в Wake Up, Сан Франциско. В допълнение, актьорът Боб Сагет играе героя Дани.

По същия начин, екранният баща на Renteria е представян като безотговорен през повечето време, но служи като отговорен възрастен, когато е необходимо. В шестия сезон на Образованието на Джеси екранният му баща се разкрива, че е напуснал гимназия. По подобен начин манията на екранния баща на Рентерия по косата му се превръща в повтаряща се тема в „Пълна къща“ и той е голям фен на Елвис Пресли.

Нетната стойност на Даниел Рентерия

Продължавайки напред, Даниел Рентерия има приблизителна нетна стойност от 1,5 милиона щатски долара. Основният източник на доходи на този актьор от Full House е актьорството. Неговият близнак Кевин има същата нетна стойност като него, защото близнаците участваха в Пълна къща.

Даниел Рентерия Гадже, Запознанства

Текущото състояние на връзката на Даниел Рентерия, както и другата му лична информация, не е известно. Рентерия не е споделяла никакви публикации в социалните медии, свързани с любовта. Освен това няма новинарски статии за потенциалните любовници на Даниел.

Височина, тегло на Даниел Рентерия

Даниел Рентерия е висок приблизително 5 фута 11 инча или 1,8 метра. Рентерия също има руса коса и кафяви очи. Освен тях, теглото на Даниел, размерът на роклята, бицепсите, измерванията на гърдите-талията-ханша и т.н. не се споменават.

Популярни Публикации