Даниел Мацунага- Нетно състояние, приятелка, възраст, височина, етническа принадлежност

Даниел Мацунага (роден като Даниел Кенджи Силва Мацунага на 28 ноември 1988 г. в Бразилия, Бразилия) е бразилски модел, актьор, футболист, спортен водещ и бизнесмен. Даниел Мацунага е предан последовател на християнството. Той стана натурализиран филипински гражданин през декември 2014 г.

Бързи факти

Празнувано име Даниел Мацунага
Възраст 32 години
Рождено име Даниел Мацунага
Рождена дата 1988-11-28
Пол Мъжки
Професия Спортист
Националност бразилски
Етническа принадлежност кавказка
Родена нация Бразилия
Място на раждане Бразилия, Бразилия
Резиденция Манила, Филипините
Височина 6 фута 1 инча (1,85 м)
Хороскоп Стрелец
Източник на богатство Моделиране и бизнес
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
родители Пауло Мацунага, Джералда Мария Мацунага
Братя и сестри Ванеса Мацунага, Гилерме Мацунага
Нетна стойност милион – милиона

Приятелка и запознанства

Даниел Мацунага е сам мъж в момента. Преди това той излизаше с актрисите Харт Еванджелиста и Ерих Гонзалес, както и с инвеститора и филантроп Джона Ричман и модела Каролина Писарек.

кариера

Даниел Мацунага беше представен през май 2017 г. като първият мъж, поддръжник на кампанията Confidence is the New Sexy на Avon Philippines Men’s Club.
През 2014 г. той служи като съдия за знаменитости в ABS-Showtime. It’s Matsunaga на CBN влезе в Къщата на Pinoy Big Brother през май 2014 г. и по-късно беше коронован за Краен победител на шоуто на 24 август 2014 г.Нетната стойност на Даниел Мацунага

Нетното състояние на Даниел Мацунага на 33 години е 1-5 милиона долара към 2022 г. Той печели най-много пари като модел. Според нашите изчисления Той струва много пари, има голяма заплата, има добри доходи и притежава имота.

Популярни Публикации