Даниел Холефлайш- Нетна стойност, биография, възраст, брак, височина, кариера

Даниел Холефлайш е немски бизнесмен, инвеститор и предприемач. В страната той е известен като съпруг на Аналена Баербок. Както всички знаят, Аналена е германски политик, който е един от лидерите на Алианс 90/Зелените заедно с Робърт Хабек от 2018 г.

Що се отнася до нейния съпруг, Даниел Холефлейш, е успешен бизнесмен, който работи като старши мениджър по връзки с обществеността в Deutsche Post DHL Group от 2017 г. Той също така заемаше позицията на ръководител на отдел Корпоративни контакти в Alliance 90/The Greens.

Според съобщения в медиите съпругата му Аналена Баербок е била предложена от борда на Зелените за кандидат за канцлер на федералните избори през 2021 г. на 19 април 2021 г.Бързи факти

Пълно истинско име Даниел Холефлайш.
Възраст (към 2020 г.) 48 години.
Професия 15 януари 1973 г. (понеделник).
Дата на раждане 8 септември 1994 г. (четвъртък).
Място на раждане Гьотинген, Германия.
Сегашен адрес Потсдам, Бранденбург, Германия.
образование Завършвам.
Алма матер Берлински свободен университет.
Институт Ото Зур.
Георг-Август-Гьотингенски университет.
Нетна стойност -10 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг
Цвят на очите кафяво.
Цвят на косата кафяво.
Националност Немски.
Религия Кристиян.
Зодия Козирог.

Биография на Даниел Холефлейш

Даниел Холефлайш е роден в понеделник, 15 януари 1973 г., в Гьотинген, Германия, съпругът на Аналена Баербок е роден на родителите му. Произхожда от бизнес семейство и изповядва християнството. Даниел е на около 48 години (към 2021 г.). Рожденият ден на Холефлейш е на 15 януари всяка година, според профила му във Facebook.

След задълбочено проучване открихме, че Холефлайш е получил бакалавърската си степен по политически науки от Freie Universität Berlin. Той също така следва висше образование в Otto-Suhr-Institut.

След това той се записва в Georg-August-Universität Göttingen, където получава втора степен по право и политически науки. След това започва работа в света на бизнеса. Сега той е известен и успешен предприемач.

Многостранно талантливият германец има смесен етнически произход. Няма точна информация за семейството му. Баща му (името не се разкрива) също е бизнесмен, а майка му е домакиня, според източници. Даниел е роден в Гьотинген, Германия, и прекарва детството си там.

  Даниел Холефлайш

Даниел Холефлейш със съпругата си (Източник: Pinterest)

кариера

Даниел започва кариерата си като управляващ директор в Politikfabrik e.V. през септември 2001 г., според неговия профил в Linkedin. След една година той става ръководител на отдел Корпоративни контакти / Набиране на средства за Алианс 90/Зелените. Даниел Холефлейш подаде оставка от Зелените след 12 години като ръководител. Холефлайш беше назначен за старши мениджър връзки с обществеността в Deutsche Post DHL Group през февруари 2017 г.

Даниел Холефлайш Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Daniel Holefleisch? Даниел натрупа нетна стойност от 8-10 милиона долара към 2022 г по време на кариерата си. Той също печели от своите инвестиции.

Съпруга и брак на Daniel Holefleisch

Коя е съпругата на Daniel Holefleisch? Daniel Holefleisch и Annalena Baerbock се познават от дълго време. Аналена и Холефлейш се ожениха, след като се срещаха известно време. Даниел е баща на две дъщери, според Wikipedia.

Първата му дъщеря е родена през 2011 г., а втората му е родена през 2015 г. Той винаги е до дъщерите си и често споделя мотивационни публикации в социалните медии, за да насърчи момичетата.

Факти

  • Даниел, като инвеститор, също е инвестирал в редица мултинационални корпорации.
  • Той също така се е появявал в редица концерти на живо и семинари.
  • Холефлайш и съпругата му също са се появявали на публични места заедно на няколко пъти.

Популярни Публикации