Даниел Херингтън- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Даниел Херингтън , американски супермодел, стана известна, след като се появи в изданието за бански костюми на Sports Illustrated за 2018 г. След като беше представена от една от най-добрите агенции, Victoria’s Secret, й беше позволено да краси корицата. Научете повече за нетната стойност на Даниел Херингтън, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Даниел Херингтън
Псевдоним Даниел
Известен като Модел
Възраст 29
рожден ден 26 май 1993 г
Родно място Комптън, Калифорния, Съединени американски щати
Знак за раждане зодия Близнаци
Националност американски
Етническа принадлежност черен
Религия N/A
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 65 кг
Измервания на тялото 36-24-35 инча
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 9 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара

Биография на Даниел Херингтън

Даниел Херингтън е родена в Комптън, Калифорния, Съединени американски щати, на 26 май 1993 г. Нейната зодия е Близнаци. Даниел е от смесен етнос и притежава американски паспорт.

Що се отнася до нейната семейна история, Херингтън е родена на Дарил Херингтън и Тереза ​​Херингтън. Даниел е единственото дете на родителите си. Що се отнася до образованието, Даниел посещава частно училище.Даниел идва от работническо семейство от средната класа и детството й е типично. Херингтън заяви, че се е занимавала единствено с училище до колежа. Записала се в университет и завършила психология; обаче името на нейния университет все още се преразглежда.

Прочетете също за нетната стойност, биографията, възрастта, националността и етническата принадлежност на Никол Завала .

Даниел Херингтън Възраст, височина и размери на тялото

В момента Херингтън е на 29 години. Според структурата на тялото на Херингтън тя има по-тънки устни и тъмен тен.

Даниел Херингтън е висока 5 фута и 10 инча (178 см). Даниел има слабо телосложение и размери на тялото 36-24-35. (91,5-61-89 см). Херингтън има тъмнокафяви очи и къдрава коса и тежи 65 кг (143 паунда). Херингтън също има номер обувки 9 US и размер на рокля 4 US.

  Даниел Херингтън

Височината на Даниел Херингтън (Източник: Instagram)

Даниел Херингтън Професионална кариера

По отношение на кариерата Даниел се вдъхновява от легендарния супермодел Тайра Банкс, когато е на осем години. И така, на десет Даниел се записва в училището за модели на Джон Казабланкас. Тя започва да моделира на 13-годишна възраст поради образованието си; тя не успя да посвети цялото си внимание на кариерата си поради следването си.

Херингтън успя да продължи кариерата си на модел на пълен работен ден, започвайки през 2015 г. През 2017 г. тя стана известна, след като се появи на корицата на Sports Illustrated Swimsuit. Херингтън беше в класа на новобранците в миналогодишното издание на Swimsuit. По-късно в кариерата си тя се премести в Ню Йорк.

Даниел Херингтън направи своя дебют за Philipp Plein по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември 2017 г. През 2018 г. Харингтън беше момиче от корицата на Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Това е много внимание за Херингтън само за две години професионален модел. Тя все още не се е появявала в телевизионно шоу или филм.

Статус на връзка с Даниел Херингтън

Даниел Херингтън е известен модел, който стартира кариерата си преди две години. Повечето от нейните фенове са объркани относно статуса на връзката й, връзка или женен, тъй като Даниел често публикува снимки със сладко момиченце, споменавайки дъщеря си.

В резултат на това се разбра, че очарователното момиченце е дъщерята на Даниел. Ако е така, Херингтън женен ли е? С кого се е омъжила? Всички се интересуваха да научат повече за това. И така, нека да преминем към отговорите.

Даниел Херингтън е свободна жена, която никога не се е омъжвала. Очарователното момиче на снимката не е дъщерята на Даниел, защото тя все още не се е омъжила и никога не е била бременна.

В момента можем да кажем, че е необвързана и няма афери. Тя не е разкривала официално живота си на срещи в социалните медии или по друг начин от 2015 г.

Но що се отнася до предишните й връзки, тя публикува снимка с мъж в акаунта си в Twitter с надпис Just me and bae. Херингтън никога не е говорил за връзката си оттогава.

Така че дали все още е с предишния си приятел или се е разделила с него, тя не е направила публично изявление за това. Или може да се среща с ново гадже, но за да сте сигурни, поддържайте връзка с нас. Скоро ще предоставим актуална информация за настоящата й връзка.

Даниел Херингтън Нетна стойност 2022 г

Херингтън, моден модел и модел на бански костюми, беше представена в броя на Sports Illustrated Swimsuit Issue за 2018 г. Кариерата й на модел премина на следващото ниво. Даниел също е модел на Instagram, който рекламира различни марки в платформата.

Нетната стойност на Даниел Херингтън е изчислена въз основа на приходите й за 2018 г. Въпреки това, въз основа на данни за 2022 г., нетното състояние на Даниел Херингтън се оценява на 1 милион долара.

Очаква се нейната нетна стойност да нарасне през следващата година с издигането на нейната звезда. За съжаление месечната й заплата/доход, както и къщите й, все още се преразглеждат. Ще ви държим в течение за това възможно най-скоро.

Социална медия

Даниел Херингтън има значителна база от фенове в социалните медии, където редовно публикува за личния и професионалния си живот. В момента Херингтън има 188 хиляди последователи в Instagram и 6,2 хиляди последователи в Twitter.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Тя обича сладолед.
  3. Тя е самотна майка.

Прочетете също за Нетна стойност на Дана Хам, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка

Популярни Публикации