Даниел Чери - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Даниел Чери е известен американски бизнесмен, предприемач и изпълнителен директор в корпоративния сектор. Той е известен с това, че заема високопоставени позиции в различни добре известни компании, включително Adidas, DC Comics, Crispin Porter и много други.

Бързи факти

Рождено име Даниел Дж. Чери III
Име Даниел Чери
Псевдоним Даниел
Дата на раждане В ч/б 1984-1982г
Възраст (към 2022 г.) 40-42 години
език Английски
Нетна стойност 1,8 милиона щатски долара
Място на раждане Редондо Бийч, Калифорния
Националност американски
Професия Футболист
Зодия Рак
Етническа принадлежност британски
Популярни за Търговски управител
Училище Кейт училище.
Алма матер Университет на Пенсилвания
образование Завършвам
Височина
5 фута 11 инча

Даниел Чери Възраст и ранен живот

Daniel J. Cherry III е родом от Редондо Бийч, Калифорния. Той никога и никъде не е разкрил истинската си дата на раждане. Той обаче изглежда е роден между 1984 и 1982 г. Като роден в Калифорния, той се смяташе за късметлия, че е прекарал младостта и ранната си зряла възраст в Редондо Бийч. Според страницата му в LinkedIn той е завършил Cate School. След това пътува до Университета на Пенсилвания, за да получи дипломата си. Даниел не уточнява темата, по която е завършил.

Височина и тегло на Даниел Чери

Даниел Чери е висок 5 фута 11 инча . Тежи около 85 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Даниел Чери

Нетната стойност на Даниел Чери

Колко е нетната стойност на Даниел Чери? Заетостта на Даниел на високо ниво през годините му е осигурила годишен доход от над 0 000 USD. Той печели пари от различни източници, тъй като работи с различни компании. В момента имаме оценка на нетната стойност на Даниел. Нетното състояние на Даниел се е увеличило до 1,8 милиона долара към октомври 2022 г.

кариера

Когато се опитахме да научим повече за работата на Daniel Cherry, открихме много информация на неговата страница в Linkedin. Даниел е назначен като помощник директор по рекламата за AND 1 баскетбол през 1997 г. Той отговаря за разработването на маркетингова стратегия за тази фирма. По време на тригодишния си мандат той успя да генерира приходи от 50 милиона долара за организацията.

След това, през 1999 г., той се присъединява към Криспин Портър като бранд мениджър и стратег. След това, от 2001 до 2006 г., той е съосновател на Frank151. В него той работи със Sprite, ESPN, Toyota, Red Bull и други компании. Чрез своята фирма Frank151 той предоставяше консултации за марки, реклама и маркетинг за своите клиенти. Той продължи да работи като управляващ партньор, потребителски плановик, бранд стратег, маркетинг ръководител и много други роли с други фирми. През септември 2020 г. той подписа с DC Comics, което го катапултира в светлината на прожекторите. Той става старши вицепрезидент и генерален мениджър на DC Comics. Той работи в DC Comics почти година, преди да се присъедини към Adidas като SVP и генерален мениджър.

Съпруга и брак на Даниел Чери

Коя е съпругата на Даниел Чери? На 4 септември 2010 г. Даниел Чери III се жени. Мелани Шеренцел-Чери е негова съпруга. Той имаше две прекрасни деца, докато живееше със съпругата си. Той не е предоставил информация за дъщерите си. Научихме обаче, че съпругата му Мелани Шеренцел-Чери работи професионално. От 2019 г. тя е асистент-професор в Университета на Южна Калифорния. Преди това е била маркетинг директор в Cayon Children’s Museum и маркетинг мениджър в Carnegie Hall.

Популярни Публикации