Даниел Бъзби- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Даниел Бъзби е добре позната телевизионна риалити звезда в Съединените щати. Даниел Бъзби стана известна като единствената жена в Съединените американски щати, която роди изцяло женски набор от петзнаци.

Бързи факти

Пълно име: Даниел Бъзби
Дата на раждане: 23 декември 1983 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Телевизионна риалити звезда
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 5 април 2006 г
Съпруга Адам Бъзби
Нетна стойност 4,5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Лейк Чарлз, Луизиана
Националност американски
Религия християнството
Майка Мишел
Братя и сестри Две (сестри близначки Ашли и Кристал)
деца Шест (дъщери: Блейк, Ава Лейн, Оливия Мари, Хейзъл Грейс, Райли Пейдж и Паркър Кейт)

Биография на Даниел Бъзби

Даниел Бъзби е роден на 23 декември 1983 г. и сега е на 38 години. Тя е от Лейк Чарлз, Луизиана, и е Козирог. Що се отнася до семейството й, майка й се казва Мишел. Тя обаче избягва да говори за баща си. Освен това тя има сестри близначки, Ашли и Кристал.

Когато майка й беше сериозно засегната от урагана в Тексас през 2017 г., тримата й братя и сестри и техните семейства се обединиха, за да помогнат на майка й да преодолее последиците от бедствието.Височина и тегло на Даниел Бъзби

Даниел Бъзби е висока приблизително 5 фута 8 инча и тежи приблизително 60 килограма. Освен това, другите измервания на тялото на риалити звездата, като измерванията на гърдите, талията и бедрата, размерът на роклята и обувките, все още се преглеждат. Освен това тази майка на петорката има кафяви очи и руса коса.

кариера

Даниел Бъзби е телевизионно риалити лице. Тя се появи в риалити сериала OutDaughtered на TLC заедно със съпруга и дъщерите си. През 2015 г. тя стана единствената жена в Съединените американски щати, родила изцяло женски петзнаци.

По отношение на шоуто на TLC OutDaughtered, то следва семейството на Бъзби, което се състои от осем члена. Освен това, премиерата на шоуто е на 10 май 2016 г. Към декември 2021 г. шоуто има 66 епизода и осем сезона. По същия начин осмият сезон на шоуто беше премиерен на 23 февруари 2021 г.

Гореспоменатото шоу проследява семейството Бъзби през целия им живот. По време на шоуто, една от петзнаците – Хейзъл – обсъждаше състоянието на очите си. Хейзъл, третата от петзнаците, е родена с вроден нистагъм, водещ до неконтролирани движения на очите. Освен това това състояние кара Хейзъл да държи главата си под необичаен ъгъл, за да компенсира липсата на ясна визия.

След това, през 2016 г., тази малка дъщеря претърпя операция на очите, за да коригира състоянието си. След това тя беше диагностицирана с астигматизъм в лявото й око през 2017 г. Това състояние може в крайна сметка да е причина за обръщането на лявото око понякога. Това се дължи на факта, че те са слабо развити. На Хейзъл й предписаха очила в ранна възраст, за да помогнат с далекогледството на лявото око. Те направиха това с надеждата, че с развитието на окото й зрението й ще се подобри.

Нетната стойност на Даниел Бъзби

Продължавайки, семейството Бъзби като цяло струва приблизително 4,5 милиона долара в щатски долари.

Даниел Бъзби съпруг, сватба

Даниел Бъзби е съпругата на Адам Бъзби. След три години връзка, влюбените си разменят обети на 5 април 2006 г. Семейството се премества в Хюстън, Тексас, скоро след брака им. Първоначално двойката се бореше с безплодие. Те обаче извадиха късмет с дъщеря си Блейк чрез поредица от процедури. На 5 април 2011 г. я посрещнаха.

Семейството се сдоби с петзнаци близо четири години след раждането на първата им дъщеря. Техните петкратни дъщери се родиха на 8 април 2015 г. в 28 гестационна седмица. Имената им са Ава Лейн, Оливия Мари, Хейзъл Грейс, Райли Пейдж и Паркър Кейт.

Поради преждевременното раждане на техните петзнаци, те бяха приети в неонатологичното интензивно отделение (NICU) на женската болница в Тексас. Първите няколко месеца момичетата останаха там. Освен това петте момичета са подложени на лечение след установен сърдечен шум.

Освен това Адам Бъзби, бащата на петте момичета, се бори със следродилна депресия след раждането им. Адам обсъди въпроса с баща си по предложение на жена си и в резултат се подобри.

Популярни Публикации