Дани Канел - Всичко, което трябва да знаете за него

На Дани Канел пълното име е Дани Канел. Дани Пол Канел е бивш защитник на Националната футболна лига. Той е известен като телевизионен оператор. Сега той работи за CBS Sports, Fox Sports и SiriusXM и в миналото е бил съ-водещ на ESPN.

Бързи факти

Пълно име Дани Канел
Първо име Дани
Фамилия Канел
Професия Куотърбек по американски футбол
Националност американски
Град на раждане Форт Лодърдейл, Флорида
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Дан Канел
Име на майката Даян Канел
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Скорпион
Семейно положение Женен
Съпруг Кортни Канел
Без деца 3
нетна стойност 2000000
братя и сестри Дарил Канел, Деби Канел и Дана Канел
Височина 190 см
нетна стойност 2 милиона долара
Дата на раждане 21 ноември 1973 г
Възраст 48 години
Женен Дата 6 март 2005 г

Брачен живот

Той е женен човек. Името на прекрасната му съпруга е Кортни Канел. Тя е фитнес ентусиаст. Преди да се оженят, двойката излизаше дълго време. Те се женят на 6 март 2005 г. в компанията на близки приятели и семейство. Дани отбеляза 15-ата им годишнина от сватбата, като публикува моментна снимка от сватбата им. И двамата са облечени елегантно в сватбените си одежди и се държат за ръце. Лицето на жена му е почервеняло от срамежливост. Кадърът е красив, описанието също. „15 години, шест резиденции, три града...“

  Дани Канел

Дани Канел (Източник: Google)Очарователни деца

Той и любимата му половинка имат три деца. Всички те са дъщери. През юли 2007 г. двойката има първото си дете, момиче. Камрин Канел беше името, дадено й от нейните родители. Дилън Канел е името на втората им дъщеря. Рождената й дата е през ноември. Брейди Канел е името на най-малкото им дете. Тя е родена през юли 2012 г. Дани има различни изображения на дъщеря си в своя Instagram. Той е горд родител. На 14 юли 2019 г. той публикува снимка на себе си с децата си. Снимката изобразява пътуването на семейството им до Париж, Франция. Дани сподели хубава среща съпруг-съпруга в профила си в Instagram на рождения ден на съпругата си, 10 януари 2020 г. Двамата се усмихват широко и се прегръщат на кадъра. Съпругата му публикува снимка от екскурзията на семейството си до връх Пиестева. Тя е щастлива жена, която има прекрасно семейство.

  Дани Канел

Дани Канел (Източник: Google)

Нетната стойност на Дани Канел през 2022 г

Той прави много пари и има много пари. Нетното състояние на Дани Канел се оценява на два милиона долара към 2022 г , според източници. Докато работи в ESPN, той прави около 95 000 долара на година. Той също така получава отлично заплащане от съществуващите си маршрути за работа. Дани може да направи толкова пари чрез спортната си професия. Той също така включи няколко от кариерата си за излъчване. От малък се увлича по спорта. В проекта за НФЛ през 1996 г. той беше избран от Ню Йорк Джайънтс.

Преди да подпише с Atlanta Falcons през 1999 г., той игра за New York Giants в продължение на два сезона. За сезон 2002 той става член на Ню Йорк Дракони. След това прекарва 2003–2004 г. с Денвър Бронкос. Играл е и бейзбол професионално. По-късно той изпълнява задълженията на домакин и съдомакин за други мрежи. Следващият списък с многобройните му забележителни отличия по време на спортната му кариера. Той получи наградата за Играч на годината на Конференцията на Атлантическото крайбрежие (ACC) през 1995 г. Той беше обявен за офанзивен играч на годината на Конференцията на Атлантическото крайбрежие (ACC) през същата година.

Любопитни факти

  • На 21 ноември е роден във Форт Лодърдейл, Флорида, САЩ.
  • Той е американски гражданин.
  • Имената на родителите му са Даян Канел и Дан Канел.
  • Той е отгледан с тримата си братя и сестри, Дарил, Деби и Дана.
  • Той е висок 6 фута 3 инча.

Популярни Публикации