Danay Garcia- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

данай гарсия е родена в Куба модел и актриса. Danay Garcia е най-известна с ролите си на Sofa Lugo в Prison Break на Fox и Luciana Galvez в драмата на ужасите на AMC Fear the Walking Dead.

Бързи факти

Име данай гарсия
Възраст: 38 години
Рождена дата: 05 юли 1984 г
Хороскоп (слънчево): Рак
Родно място: Хавана Куба
Нетна стойност: 3 милиона долара
Височина / Колко висок: 5 фута 7 инча (1,71 м)
Етническа принадлежност (раса): Смесен (китайски и италиански)
националност: кубински
Професия: Актриса, Модел
образование: Танцова академия Деби Алън
Тегло: 56 кг
Цвят на косата: Тъмно кафяво
Цвят на очите: кафяво
Размер на талията: 26 инча
Размер на сутиена: 34 инча
Размер на ханша: 35 инча

Данай Гарсия Биография

данай гарсия е роден в Хавана, Куба. Тя е на 38 години. Тя е кубинска гражданка по националност и се придържа към католическата религия.

По същия начин, нейното име е Данай Агилар Гарсия и тя е родена под знака на Рак. В момента тя живее в Хавана. Въпреки това няма налична информация за родителите или братята и сестрите на Гарсия.Данай Гарсия Образование

Що се отнася до образователния опит на Грасия, няма налична информация за нейните училища, колежи или преподаватели. Можеше да посещава обществено училище в Хавана.

Грасия може да е пропуснала колежа по-късно, защото е започнала да играе в ранна възраст. Докато продължава актьорската си кариера, тя се записва на уроци по балет в Debby Allen Dance Academy.

Данай Гарсия Височина, Тегло

данай гарсия е висок 5 фута 7 инча и тежи 65 килограма. По същия начин измерванията на тялото й са 34-26-34 инча, очите й са кафяви и косата й е черна. Гарсия също носи рокля с размер 4 и обувка с размер 10 (САЩ).

  данай гарсия

Danay Garcia (Източник: Instagram)

кариера

данай гарсия първото публично представяне е в театър в Хавана, когато е на 17 години. Гарсия започва да учи английски в Америка, като работи с учители и преподаватели по диалект. Дебютира в игрален филм в Даника, заедно с Мариса Томей.

Гарсия продължи да се появява в CSI: Ню Йорк и CSI: Маями, както и в игралния филм From Mexico With Love, преди да постигне големия си пробив като Sofa Lugo в наградения със Златен глобус телевизионен сериал на Fox Prison Break.

Гарсия се явява на прослушване за момичето на Бонд, Камил Монтес, в Quantum of Solace на MGM и Eon Productions по време на писателската стачка през 2007 г., но е принудена да напусне поради клауза в договора й с Fox.

След бягство от затвора тя играе Анна в сериала The Cleaner на A&E, а по-късно се появява в игралния филм Rehab. Гарсия е работил като съсценарист и съавтор на телевизионни и филмови проекти.

Тя продължи да играе Коки в драмата на Фина Торес Liz en Septiembre, която беше заснета на място в Карибските острови на Венецуела, преди да получи главната роля на Моника в американо-бразилската копродукция Man Camp, първата й значима роля в комедия .

Гарсия също е редовен участник в драматичния сериал на ужасите на AMC Fear the Walking Dead от 2016 г. насам. Тя се появява като гост-звезда в епизод на Hawaii Five-0 през 2017 г.

Награди Данай Гарсия

Тя спечели 'Златен глобус' за ролята си на Софа Луго в телевизионния сериал 'Бягство от затвора' на Fox.

Нетната стойност на Danay Garcia

Гарсия е кубинска актриса, която се е появявала в редица телевизионни предавания и филми и е натрупала значително състояние в резултат на усилията си. Нетното състояние на Гарсия се оценява на около 3 милиона долара, а основният й източник на доходи е актьорската й кариера.

Данай Гарсия Гадже, бивш

данай гарсия може да е необвързан и да няма връзка в момента. Освен това Гарсия няма деца и изглежда е доволна от настоящия си статут на свободна жена.

По отношение на предишните връзки на Гарсия, тя имаше връзка с Крис Ванс. Ванс е английски актьор, най-известен с ролите си на Джак Галахър в „Психическо“ и Джеймс Уислър в „Бягство от затвора“.

Популярни Публикации