Даня Гонзалес- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Дания Гонзалес е известна американска фризьорка, бизнесдама, интернет личност, медийно лице и знаменитост в социалните медии. Тя е добре известна като дългогодишната приятелка на Шон О’Мали. Шон О’Мали е известен ММА състезател. Участвал е в редица битки срещу професионални бойци. Сега Шон е в светлината на прожекторите поради отричането на двубой с Франки Едгар.

Бързи факти

Пълно истинско име Дания Гонзалес.
Дата на раждане 1991 г.
Възраст (към 2021 г.) 29 години.
Място на раждане Финикс, Аризона, Съединени щати.
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Професия Фризьор и предприемач.
гадже Шон О’Мали.
Дъщеря Елена.
образование Козметология.
Училище/Колеж Режещият ръб.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).

Възраст и ранен живот на Даня Гонзалес

Тя не е разкрила рождения си ден в нито един от акаунтите си в социалните медии. Тя е три години по-възрастна от Шон, според източници. Даня е родена в САЩ през 1991 г., според акта й за раждане. В момента тя живее във Финикс, Аризона, Съединените щати. Гонзалес ще бъде 29 години през 2021 г. След завършване на основното си образование тя посещава The cutting edge’s Cosmetology School. Започва образованието си през 2009 г. и го завършва през 2011 г.

Височина и тегло на Даня Гонзалес

Гонзалес има добре поддържано тяло. Тя е висока 5’6″ (1,67 метра). По същия начин тя тежи около 57 кг (125 паунда). Тя тренира всеки ден във фитнеса, за да поддържа тялото си във форма. Тя също има голяма татуировка под деколтето и ръката си. Дания Гонзалес

Дания Гонзалес

Даня Гонзалес Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Даня Гонзалес? Нетната й стойност се оценява на между 3-4 милиона USD към октомври 2022 г. От друга страна, ако говорим за нетната стойност на Шон О’Мали, тя се оценява на около 7-8 милиона USD

кариера

Тя избра да стане фризьор, защото обича да декорира косата си. Освен това Даня участва в няколко турнира по жиу-джицу. Според нейните социални медии тя също учи ММА с годеника си. Тя работи като фризьор в Dolce Salon & Spa през 2013 г. Гонзалес също прекара две години в „Beauty District“. След това тя работи като стилист в Icon Hair Architecture. През 2019 г. тя избра да започне собствен бизнес под името „Hairapy By Danya“.

Тя предоставя широка гама от услуги на много евтини цени. Тя е фризьорка, която работи както с мъже, така и с жени. Уебсайтът на нейната компания гласи, че тя предлага половин акценти, повторение, креативен цвят, избелващ ретуш, пълни акценти, подстригване на бретон, кератин и много други услуги. Тя също боядиса косата си.

Даня Гонзалес Съпруг и брак

Кой е съпругът на Даня Гонзалес? Гонзалес се срещна за първи път със Шон О’Мали на UFC (Ultimate Fighting Championship) преди около седем години. Първоначално се срещнаха във фитнес зала и започнаха да говорят един с друг. Те пазели връзката си в тайна. По време на епизод на Дневниците на камиона с храна, Шон О’Мали разкри за първи път Даня Гонзалес като своя приятелка.

Всички фенове на Шон бяха изненадани от новината му. Първото дете на Шон и Даня, момиче, се роди през декември 2020 г. Елена беше нейното име. Шон обожава дъщеря си, тъй като тя е направила значителна промяна в живота му.

Популярни Публикации