Дана Дилейни - Всичко, което трябва да знаете за нея

Дана Дилейни е изключително надарена актриса, най-добре призната за работата си в Кодът.

Бързи факти

Пълно име Дана Дилейни
Първо име Дни
Фамилия Дилейни
Професия актриса, продуцент и активист
Националност американски
Град на раждане Ню Йорк, Ню Йорк
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Риби
нетна стойност 10000000
братя и сестри Кори Дилейни и Шон Дилейни
Филмография отчаяни съпруги, Body of Proof, China Beach, The Code
Височина 167 см
нетна стойност 10 милиона долара
Дата на раждане 13 март 1956 г
Възраст 65 години

Дана Делани Биография

Дана Дилейни е родена на 13 март 1956 г., което я прави на 63 години през 2019 г. Тя е родена в град Ню Йорк, Ню Йорк, в Съединените американски щати. Тя е от американска националност. Имената на нейните братя и сестри са Кори Дилейни и Шон Дилейни. Тя не е особено висока, средно 1,67 метра. Физическите й размери са 37-25-35.

Връзки и афери на Дана Дилейни

В момента не е омъжена и няма съпруг и деца. Тя заяви в интервю, чеАз съм на 50 години и съм готова да се омъжа… Все още не съм сигурна кой е той, но съм подготвена… Трябва да е интелигентен, остроумен и мил.

Тази фраза показва, че тя не е омъжена в момента, но възнамерява да се омъжи в бъдеще. Тя желае другар с добро чувство за хумор. Преди това обаче тя е била свързвана с Дон Хенли. По онова време не се говореше много за връзката им.

През 1994 г. тя излиза и с любовника си Хенри Черни. Двойката не успя да продължи връзката си и трябваше да се разведе. В момента тя е необвързана и нетърпелива да се среща с нови хора. Тя търси бъдещ съпруг и търсенето й продължава.

Dana Delany Нетна стойност

Към октомври 2022 г. тя има зашеметяваща нетна стойност от десет милиона долара. Плащат й се колосалните 150 000 долара на епизод, което довежда нетната й стойност до милиони долари.

Тя има необичаен начин на живот. Това изображение от нейната фен страница описва нейния начин на живот. Интериорният дизайн на дома й е зашеметяващ и тя има фантастичен телевизор на стената. Ето един пример. Екстравагантният й начин на живот се поддържа от огромното й състояние.

Кариера на Дана Дилейни

През 2013 г. тя изигра ролята на Клои в пиесата „Парижанката“ и беше фантастична с ролите си. През 1995 г. тя играе Мейр във филма „Преводи“. Изпълнението й като Нели Форбуш в Южния Пасифик през 1974 г. също беше изключително. Ролята й на полковник Глен Търнбул от USMC в телевизионния сериал The Code е най-добрата й работа до момента.

Тя също изигра Джули в „Комиците“, с което се справи блестящо. Изпълнението й като Кристъл Харис в телевизионния сериал The Hand of God също привлече много внимание. Другите й участия в телевизионни сериали включват Bull, Castle, No Second Chance и Batman: The Brave and the Bold. Работата й в Camp Hope, Route 30 и Spin също е отлична.

Популярни Публикации