Дан Станчфийлд - Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Дан Станчфийлд е офицер от ВМС на САЩ. Дан Станчфийлд стана известен след брака си с Кели Карлсън, популярна американска актриса и модел. В момента двойката живее щастливо заедно в Лос Анджелис. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Дан Станчфийлд възраст, Дан Станчфийлд съпруга, Дан Станчфийлд нетна стойност, Дан Станчфийлд височина, Дан Станчфийлд кариера и още

Бързи факти

Пълно име: Дан Станчфийлд
Пол: Мъжки
Професия: Офицер от ВМС
Държава: Съединени щати
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Кели Карлсън
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 38-28-35
Родно място Сан Диего
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
Instagram Дан Станчфийлд в Instagram

Биография на Дан Станчфийлд

Дан Станчфийлд е роден през 1976 г. в Сан Диего, Калифорния. В момента е на 44 години. От друга страна, Дан Станчфийлд е от кавказки етнически произход и американски гражданин. Той също е християнин. Детството, родителите и образованието на Дан Станчфийлд са неизвестни. Въпреки че Дан изглежда добре образован, няма информация за университета или училището, което е посещавал, или за неговите образователни квалификации.

Височина и тегло

Дан Станчфийлд е висок мъж, висок 5 фута 11 инча или 180 сантиметра или 1,8 метра. Дан Станчфийлд тежи приблизително 73 кг или 160 фунта. По същия начин размерите на тялото му са 38-28-35 инча. Дължината на бицепса му е 13 инча и той носи обувка с размер 8,5. Освен това Дан има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса. Станчфийлд има среден тип тяло и светъл тен.кариера

Дан Станфийлд , както беше посочено по-рано, е офицер от ВМС. Той е бил нает от военноморските сили на Съединените щати за продължителен период от време. Дан също пътува до различни градове по работа. Освен това той спечели медийното внимание единствено благодарение на брака си с талантливата актриса Кели Карлсън. Сега, що се отнася до кариерата на съпругата му, тя доминира във филмовата индустрия. Наистина би било изключително измамно, ако музикалната индустрия имаше своя Кели (Кларксън) и не ни беше оставила Кели за филмово забавление. Наистина има много други Кели, които се появяват във филми.

Кели Карлсън е родена на 17 февруари 1976 г. в Минеаполис, Минесота, САЩ. Лий Диксън Карлсън, баща й, беше треньор по баскетбол в гимназията, а Мери Джоан Карлсън, майка й, беше професионална фризьорка. Кели Карлсън е родом от Блумингтън, Минесота. Кели разви интерес към спорта като дете, отчасти защото баща й беше изключителен спортист. Карлсон също се интересуваше от езда и беше умел ездач от ранна възраст. Кели се интересува от шоубизнеса след преместването на семейството й в Ричфийлд. Освен това тя завършва гимназиалното си образование едновременно. След това, на седемнадесетгодишна възраст, тя започва кариерата си на модел.

Тя се появява в рекламни кампании за слънчеви очила Miller Lite, Rembrandt и Olive Peoples. След това Кели се премести в Лос Анджелис, където в крайна сметка намери работа на сцената. Въпреки това, Кели очевидно не е разбрала главния герой веднага след пристигането си в града. Освен това Кели никога не го очакваше с нетърпение, така че започна там, където биха направили повечето й приятели. Ясно е, че това беше в най-малките знаци. Освен това Кели се появява като член на мотоциклетна банда във филма от 2001 г. 3000 мили до Грейсленд. През 2003 г. тя получава първата си телевизионна роля като Кимбър Хенри в медицинския драматичен телевизионен сериал Nip / Tuk на FX.

Нетната стойност на Дан Станчфийлд

Офицерът от ВМС несъмнено е спечелил респектираща сума пари от кариерата си като офицер, но няма информация за точната му нетна стойност. Актрисата има нетна стойност от приблизително 500 000 долара. Кели Карлсън е натрупала уважавана нетна стойност чрез работата си като талантлива актриса и модел.

Освен това тя печели пари от участията си в различни предавания и събития. Освен това Кели служи като говорител на Smile Network. Това е хуманитарна организация, която предоставя реконструктивни интервенции и други здравни услуги на деца и юноши в страните от Третия свят.

Дан Станчфийлд Съпруга, брак

Дан Станчфийлд е женен за Кели Карлсън. Няма точна информация за сватбата им и много други подробности. Ясно е обаче, че двойката е провела частна церемония пред най-близките си приятели и членове на семейството. Освен това няма информация дали двойката има деца. Освен това Кели Карлсън преди това е имала връзка с канадски играч по хокей на лед на име Дейв Наваро.

Дан и Кели в момента съжителстват щастливо в Лос Анджелис. Кели, умел ездач, веднъж се застъпи за закон, който да улесни нехуманното транспортиране на американски коне до кланици в Мексико и Канада. Освен това през януари 2010 г. държавни агенции закупиха диви коне. Освен това Дан Станчфийлд не е обект на никакви слухове.

Популярни Публикации