Дамян Шнабел- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност

Дамян Шнабел е работил като дизайнер на мобилни телефони. Деймиън Шнабел е ръководител на марката в Convex Insurances от ноември 2021 г. Освен това, той е най-известен като съпруг на Аманда Редман, английска актриса. Аманда е добре известна с ролята си на Deedee Dove в Sexy Beast.

Бързи факти

Пълно име: Дамян Шнабел
Пол: Мъжки
Професия: Дизайнер на мобилни телефони
Държава: Великобритания
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 4 ноември 2010 г
Съпруга Аманда Редман
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Лондон
образование Британско училище в Брюксел, университет Брунел

язовир Иън Биография на Шнабел

Дамян Шнабел е роден в Лондон, Англия, Обединеното кралство, през 1972 г. Дамян ще бъде на 50 години през 2022 г. Освен това са изброени неговата дата на раждане, слънчев знак, етническа принадлежност, родители, братя и сестри и детски живот.

Дамян Шнабел Височина, Тегло

По отношение на измерванията на тялото на Дамян, подробности като неговата височина, тегло, размер на гърдите, размер на талията, размер на бедрата, размер на роклята и т.н. не са публично достъпни. По същия начин, въз основа на снимките му, можем да заключим, че той има кафяви очи и тъмнокафява коса. Дамян Шнабел

Дамян Шнабел със съпругата си (Източник: Pinterest)

Дамян Шнабел Образование

Той посещава Британското училище в Брюксел в Лондон за средното си образование. Учи индустриален дизайн в Brunel University в Лондон, където се дипломира през 1995 г.

кариера

Професията на Дамян Шнабел е бивш дизайнер на мобилни телефони. Той е бил ръководител на дизайна във Virgin Mobile от октомври 1999 г. до февруари 2005 г. Той е отговарял за ръководенето и развитието на вътрешните екипи за дизайн и копирайтинг от четирима души. По подобен начин той започва работа като ръководител на Group Creative във Virgin Management Ltd през февруари 2005 г. Отново до септември 2009 г. той си сътрудничи с екипа за бизнес развитие и агенции за проектиране на потребителски опит за нови оперативни компании на Virgin Group.

През 2009 г. той се присъединява към Virgin Media като ръководител на Brand Experience. Той поддържаше основните ценности на марката Virgin Media, гарантирайки тяхната цялост в бизнес културата, продуктите и комуникациите във Virgin Media. За разлика от това, той се присъединява към Start JG през февруари 2014 г. и работи като акаунт директор до август 2014 г.

По-късно, през септември 2014 г., той се присъединява към публична компания, наречена „AXA Insurance“, като ръководител на груповата марка и маркетинг. Той работи за AXA в продължение на седем години, преди да напусне през ноември 2021 г., за да се присъедини към Convex Insurance. В момента той е ръководител на бранд в Convex Insurances в Лондон, Англия, Обединеното кралство.

Награди Дамян Шнабел

Дамян Шнабел все още не е получил никакви награди или номинации. Освен това съпругата му Аманда е получила множество награди, включително наградата BAFTA TV, наградите на националната телевизия, TV Quick Award, наградата Chlotrudis, наградата за криминален трилър и много други.

Нетната стойност на Дамян Шнабел

Като ръководител на марката в Convex Insurances, той печели значителни пари всяка година. От друга страна, Дамян не е разкрил нетната си стойност или годишната си заплата. В резултат на това съпругата му, Аманда Редман, има нетна стойност от приблизително 5 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Съпругата на Дамян Шнабел, брак

на Дамян Шнабел състоянието на връзката е, че той е хетеросексуален и женен. На 4 септември 2010 г. той се жени за Аманда Редман. Аманда преди това се омъжи за Робърт Гленистър и има една дъщеря, Емили Гленистър. Двойката се ожени в Maunsel House в Тонтън, Съмърсет, пред неговите приятели и семейство.

Популярни Публикации