Далтън Гомес- Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Брак, Кариера

Далтън-Гомес е агент по недвижими имоти и съпруг на Ариана Гранде, известна още като Ариана Гранде-Бутера, американска певица и актриса. Съобщава се, че двойката се е оженила в понеделник, 17 май 2021 г., на частна церемония, на която са присъствали по-малко от 20 души. Представителят на Гранде потвърди новината, като каза, че беше малко и интимно - по-малко от 20 души. Атмосферата в стаята беше оптимистична и любяща. Двойката и техните семейства са много щастливи.

И Ари, и Далтън обожават Монтесито, каза той. Те прекарват много време там, продължи той, така че изглежда съвсем естествено да се оженят в красивия и исторически дом на Ари. Много фенове се интересуват да научат повече за нейния съпруг Далтън Гомез.

Бързи факти

Пълно име: Далтън-Гомес
Дата на раждане: 7 август 1995 г
Възраст: 25 години
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Пол: Мъжки
Професия: Агент по недвижими имоти
Нетна стойност: 20 милиона долара
Държава: Калифорния, САЩ
Семейно положение: Женен
Нетна стойност N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Националност американски

Възраст и ранен живот на Далтън Гомез

Далтън-Гомес е роден на 7 август 1995 г. в Южна Калифорния, Калифорния, и сега е на 25 години. Нямаме много информация за родителите. Ние обаче ще ви държим в течение възможно най-скоро. Баща му също е агент по недвижими имоти. Той има сестра на име Тори Гомез и по-голям брат на име Дакота Гомез, който е татуист.  Далтън-Гомес

Далтън Гомез със съпругата си (Източник: Pinterest)

Професионален живот

Далтън Гомес е директор на операциите за Aaron Kirman Group и агент за луксозни недвижими имоти. Работил е с клиенти от A-списъка и е продавал имоти за много милиони долари. Според биографията на Aaron Kirman Group, Aaron Kirman Group е основана през пролетта на 2017 г. въз основа на един-единствен ръководен принцип: да изгради екип, в който група от съмишленици да се съберат, да споделят ресурси, да растат, да подкрепят и да се конкурират заедно на най-доминиращия и конкурентен пазар в света и да се издигнем заедно. През следващите 18 месеца екипът нарасна бързо, от 7 агента в началото до близо 70 днес. Само тази пролет The Wall Street Journal и Real Trends обявиха Aaron Kirman Group за един от десетте най-производителни отбора в Америка с общ обем на продажбите от 8 000 000.

Далтън Гомес е единственият агент на купувача на Арън Кирман. Според неговия опит той има един от най-големите Rolodexes на купувачи от A-списък и е свързал много известни сделки в целия град. Той е представлявал забележителни продажби, като например Казус №16 на Крейг Елууд и Казус №21 на Пиер Кьониг. В допълнение към г-н Кирман. Докато пишеше тази статия, той имаше 4 278 хиляди последователи в Instagram и 91 публикации. Завършва Университета на Южна Калифорния, Лос Анджелис, след като е посещавал гимназия Citrus Valley в Редландс, Калифорния.

Статус на връзка с Далтън Гомез

Коя е съпругата на Далтън Гомес? Далтън Гомес се ожени за Ариана Гранде, известна още като Ариана Гранде-Бутера, на частна церемония, на която присъстваха по-малко от 20 души в понеделник, 17 май 2021 г. Гранде потвърди връзката им през май 2020 г., когато се появиха заедно в карантинния музикален видеоклип на Джъстин Бийбър и Ариана Гранде, „Stuck with U.“ Ариана Гранде е певица и актриса от Съединените щати. През цялата си кариера тя е получила една награда Brit, две награди Грами, три Американски музикални награди, две музикални награди Billboard и 22 световни рекорда на Гинес. Има и девет награди на MTV Video Music.

Далтън купи годежен пръстен с диаманти и перли за Гранде, след като двойката беше забелязана да се целува в бар през март 2020 г. Преди това тя се раздели със звездата от „Saturday Night Live“ Пийт Дейвидсън.

Далтън Гомез Нетна стойност 2022 г

Нетното състояние на Далтън Гомес е около 20 милиона долара към 2022 г.

Популярни Публикации