Далия Ал-Акиди- Възраст, Нетна стойност, Височина, Съпруг, Кариера, Етническа принадлежност

Далия Ал-Акиди е иракско-американски репортер на свободна практика, писател, журналист и водещ. Далия Ал-Акиди се кандидатира като републиканец срещу Илхам Омар, демократ от Минесота. Научете повече за Далия Ал-Акиди Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Далия Акиди
Дата на раждане 1 юни 1968 г
Възраст 54 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число 10
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Женски пол
Професия репортер на свободна практика, писател, журналист и водещ
Държава Ирак
Височина 5 фута 6 инча (1,68 м)
Заплата K – K
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност иракски
баща Факри Ал-Акиди
Майка Газва Ал-Алхалиди
Facebook Далия Акиди във Facebook
Twitter Далия Акиди в Twitter
Марки N/A
Хоби N/A

Далия Ал-Акиди Биография, възраст и националност

Коя е Далия Ал-Акиди? Родена е на 1 юни , 1968, AD, в Ирак. Тя е сега 54 години. въпреки това , неговата зодия е лъв, тъй като липсва месецът на нейното раждане. Семейството й се премества в Ирак, докато Саддам Хюсеин е диктатор, когато тя е била на двадесет години. Далия владее арабски и английски език. Ghazwa Al-Alkhalidi е името на майка й, а Fakri Al-Aqidi е на баща й. Няма налична информация за нейния образователен път.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Далия Ал-Акиди? Тя е висока 5 фута 6 инча и тежи около 62 кг. Освен това размерът на обувката й е 6,5. (Великобритания). Далия е прекрасна и мила дама. Очите й са кафяви, а косата й е светло руса. Тя има брилянтен ум и отлично поведение. За съжаление няма налична допълнителна информация за нейните физически показатели. Тя поддържа добра и здрава форма на тялото.  Далия Ал-Акиди

Далия Ал-Акиди позира за снимка Източник: Instagram

Далия Ал-Акиди Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Далия Ал-Акиди? Далия все още не е разкрила точната си нетна стойност на обществеността. Професията й може да й е позволила да си изкарва приличен живот. Месечното плащане на Dalia Al-Aqidi е в диапазона K – K към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Далия е професионален медиен анализатор и водещ на политическата дискусионна програма на Libya 218TV. Започва кариерата си като съ-водещ за телевизия Абу Даби от февруари 1974 г. до февруари 1975 г. След това работи като телевизионен оператор и съавтор на „Baghdad Radio & TV“. На 1 юли тя започва работа като писател за телевизия Sharjah, където остава до 1990 г. По същия начин тя работи като водещ на новини, писател и продуцент за „Радио Свободна Ира“ от юли 1990 г. до юли 1993 г. След това работи като водеща на новините за „Гласът на Америка“ и „Радио Сава“ През ноември 2002 г. Далия работи като репортер на политически новини за телевизия Ал-Арабия. По същия начин тя работи като кореспондент в Белия дом за „Ал-Хура Т“ от декември 2003 г. до февруари 2005 г.

Далия също прекара почти една година като водеща на новините в телевизия „Al-Hurra TV-Багдад“ в Ирак. Тя също е била медиен съветник в „Многонационалното преходно командване за сигурност“ в Багдад, Ира от март 2006 г. до април 2007 г. Работила е като водещ на токшоу и коментатор за „218 ​​TV Libya“.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е съпругът на Далия Ал-Акиди? Сега тя е заета с професионалните си задължения. Тя никога не споменава съпруга си или предишни връзки. Въпреки това изглежда необвързана. В резултат на това тя избягва да обсъжда личния си живот. Далия пази личния си живот в тайна и никога не разкрива лични подробности. Тя пази личния ни живот личен и далеч от очите на обществеността.

Факти

  • Далия Ал-Акиди е иракско-американска репортерка на свободна практика, писателка, журналистка и водеща.
  • Далия Ал-Акиди работи като републиканец срещу Демократическата партия в Минесота Далия Ал-Акиди. Илхам Омар.
  • Далия обяви кандидатурата си за републиканските първични избори на 11 август 2020 г.

Също така знайте за Каси Вентура Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност

Популярни Публикации