Дали приятелката на Лорънс Джоунс Сидни ще бъде негова бъдеща съпруга?

Лорънс Джоунс (пълно име Лорънс Били Джоунс III) е добре известен политически анализатор, който често се появява във Fox News. Успехът му в медийния бранш е безспорен, но не случайно. През годините той имаше подкрепата на семейството си, особено на майка си, и партньор.

Зад всички разгорещени дебати стои един дълбоко любящ и отговорен мъж, който обожава тези две жени в живота си.

Има голямо уважение към майка си

Джоунс, като всички нас, изпитва дълбока привързаност към родителите си. Тамерия Джоунс, сътрудник на Fox News, е невероятно близка с него. Неговият Instagram (вече несъществуващ) беше светилище на детските снимки на майка му. Всеки ден на майката радио водещият публикува нещо за тази майка.Майката на Джоунс дори се присъедини към него във Fox News през 2018 г., появявайки се в епизод на Fox and Friends, където дуото майка-син сподели любимата си рецепта: пилешки спагети. Гордата майка похвали бившия главен редактор на Campus Reform в същия епизод, наричайки го много добро дете.

Приятелката на Джоунс е друга забележителна жена в живота му

Приятелката на Джоунс, освен майка му, има специално място в живота му. Въпреки че не знаем много за любовния интерес, знаем името и лицето й благодарение на официалната публикация във Facebook на Fox National.

Превъзходният съдомакин беше маркиран на събитие на Червения килим, изглеждайки зашеметяващо заедно с приятелката си Сидни, в публикация от ноември 2019 г. Лорънс Джоунс III излиза на червения килим с приятелката си Сидни, гласи надписът.

През ноември 2019 г. Сидни се появи в публикациите на Джоунс във Facebook и Twitter, потвърждавайки, че тя всъщност е негова приятелка. Той няма дълга история на връзки, но тази приятелка изглежда е важна фигура в живота му.

Сидни ще бъде ли бъдещата му съпруга?

Приятелката на Джоунс може да бъде повече от просто спътник. Бащата на американския коментатор публикува снимка на двойката през септември 2019 г., така че двамата изглежда са в сериозна връзка. Това означава, че двойката има одобрението на бащата на Джоунс и приятелката му го познава, което означава, че техните семейства също са замесени във връзката им.

 Лорънс Джоунс

Лорънс Джоунс

Освен това стандартните празнични поздрави се изпращат от домакинства или семейства. Тъй като водещият на Fox News публикува своя снимка със Сидни за Коледа, Сидни може да бъде бъдещата му съпруга.

Това обаче няма как да се докаже, а е възможно и да не е така. Но с феновете постоянно се чудят, За кого е женен Лорънс Джоунс?

Сидни не е виждана в актуализациите на известния журналист в социалните медии от коледната публикация през 2019 г. Те най-вероятно искат да запазят химията си далеч от светлината на прожекторите.

Популярни Публикации