Даяна Уилямс- Нетна стойност, биография, възраст, височина, съпруг, националност, кариера

Даяна Уилямс е пенсионирана американска телевизионна журналистка, най-известна с работата си като водеща на новини за WABC в Ню Йорк Сити, Ню Йорк. Даяна Уилямс е водеща на неделното сутрешно предаване за обществени въпроси Eyewitness News Up Close with Diana Williams, което се излъчва в 11 часа сутринта. Научете повече за нетното състояние, биография, възраст, височина, съпруг, националност, етническа принадлежност, кариера на Даяна Уилямс

Бързи факти

Пълно име: Даяна Уилямс
Дата на раждане: 18 юли 1958 г
Възраст: 62 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: журналист
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 30 ноември 1985 г
Съпруг Дъглас Уейн Шанкс
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите сини очи
Цвят на косата руса коса
Размер на тяло 33-28-35
Родно място Кълъмбъс, Охайо
Националност американски
образование Университет Дюк в Дърам, Северна Каролина.
деца Три
Facebook Даяна Уилямс във Facebook
Twitter Даяна Уилямс в Twitter
Instagram Даяна Уилямс Instagram
IMDB Даяна Уилямс IMDB
Седмица Даяна Уилямс Wiki

Възраст и ранен живот на Джаки Мейсън

Даяна Уилямс е на 62 години и е роден на 18 юли 1958 г. в Кълъмбъс, Охайо. Тя предпочита да пази личната си информация в тайна, така че не е разкрила нищо за детството си. По същия начин нейната националност е американска, но етническата й принадлежност е неизвестна.

Нейното образование включва диплома от университета Дюк в Дърам, Северна Каролина. Завършила е висше образование през 1980 г. със специалност икономика. Тя също е стажувала в WTVD в Дърам.Височина и тегло на Джаки Мейсън

Колко висока е Даяна Уилямс? Уилямс е невероятно красива жена с прекрасна личност. Тя се поддържа във форма и здрава на 61-годишна възраст. Тя е висока 5 фута 6 инча и тежи 66 кг. По същия начин тя има руса коса и сини очи. Измерванията на тялото й също са 33-28-35 инча.

Професионален живот и кариера

Тя започва телевизионната си кариера в Шарлот, Северна Каролина, след стаж в WTVD в Дърам. Тя започва кариерата си като репортер в WSOC и по-късно се премества в WBTV като водеща през седмицата за 18:00. и 23 часа секции. Освен това тя работи в WNEV (сега WHDH) в Бостън, Масачузетс, от 1987 до 1991 г.

Даяна започва кариерата си на телевизионна журналистика в станцията WSOC-TV в Шарлот, Северна Каролина, където работи като репортер. Преди 1987 г. тя се премести от WSOC-TV към различни канали в Шарлот, WBTV.

Тя започва кариерата си в телевизионна мрежа в малък град и след това започва да кандидатства за работа в големите градове в страната. Тя получи първия си пробив в големите лиги на телевизията, когато й се обадиха от WNEV-TV (сега WHDH) в Бостън. От 1987 до 1991 г. тя работи в гарата. През 1991 г. тя приема работа като новинарски репортер в Ню Йорк, световната икономическа столица.

Даяна Уилямс Съпруг и брак

Кой е съпругът на Даяна Уилямс? Тя се жени за Дъглас Уейн на 30 ноември 1985 г. Двамата имат три деца. Двамата имат три деца, две дъщери и син на име Натаниел Уилямс. Освен това синът им Натаниел едва не загина по време на автомобилна катастрофа през 2015 г

Нетната стойност на Даяна Уилямс 2022 г

Колко е нетната стойност на Даяна Уилямс? Уилямс също има успешна кариера. Тя можеше да спечели много пари от кариерата си. Нетното състояние на Даяна Уилямс се оценява на около 1,5 милиона долара към 2022 г. Според източници ABC News Anchor печели средна годишна заплата от 153, като годишното заплащане варира от 661 до 8 353.

Популярни Публикации