Даяна Салдана- Биография, възраст, нетна стойност, кариера, съпруг

Даяна Салдана е родена в Ню Йорк, Съединени щати, на 22 януари 1991 г. Тя е на 30 години към 2021 г. тя е модел и youtube звезда от Съединените щати. Няма информация за името на баща й, името на майка й или братя и сестри. Няма налична информация за нейния етнос или религия. Водолей е нейната зодия. Няма налична информация за нейното образование, гимназия или университет.

Бързи факти

Истинско име Даяна Салдана
Псевдоним Диана
Известен като Youtuber
Възраст 30-годишен
рожден ден 22 януари 1991 г
Родно място Ню Йорк, САЩ
Зодия Водолей
Етническа принадлежност Бяло
Националност американски
Религия християнството
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка N/A
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Хосе Грей
Нетна стойност 100 000 долара
Марки N/A
Хоби Създаване на видеоклипове

Как Даяна Салдана преследва кариерата си?

По отношение на кариерата си в YouTube, тя стартира своя канал, Даяна Салдана, на 11 август 2012 г. В канала си в YouTube тя също така публикува съдържание като уроци и рецензии за прически, ежедневни видеоблогове, МЕСЕЧНИ ЛЮБИМИ, урок за грим, дневник за пътуване и Гримове.

100 слоя фон дьо тен, вежди, червило и хайлайт, БРЕМЕННА ТРАНСФОРМАЦИЯ седмица по седмица, комплект за устни Кайли Дженър | ПРЕГЛЕД | SWATCHES | DUPES, ГРЕШКИ В ГРИМИРАНЕТО, КОИТО ТРЯБВА ДА ИЗБЯГВАТЕ + какво да правите и какво да не правите, и LIFE HACKS, КОИТО ВСЯКО МОМИЧЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ПРЕЗ 2016 г., са някои от нейните добре познати видеоклипове. Diana & Jose Vlogs, който тя стартира на 2 декември 2013 г., и Diana Saldana, който тя стартира на 23 декември 2015 г.Освен това, като модел, тя спечели конкурсите за красота Мис Сан Хуан и Мис Доминиканска република САЩ през 2011 г. По-късно, през 2013 г., тя коронова Мис Манхатън, Ню Йорк, САЩ, и използва Instagram като платформа за моделиране, публикувайки нейните фотосесии за моделиране и публикации за ежедневен начин на живот, печелейки стотици хиляди последователи.

Колко е нетната стойност на Даяна Салдана?

Нетното състояние на Даяна Салдана се оценява на около 100 000 долара към октомври 2022 г. Освен това нетната стойност на известния Youtuber е повлияна от неговия или нейния статус на звезда в YouTube, модел и личност в социалните медии. Отново няма информация за нейните превозни средства, дом или заплата.

Кой е съпругът на Даяна Салдана?

Диана е омъжена и права. След дванадесетгодишна връзка тя се омъжи за Хосе Грей на 1 август 2018 г. На 1 юли 2019 г., в 8:52 сутринта, те имаха дете на име Хейли Грей. Освен това няма информация за предишните й афери или връзки. Те имат отделен акаунт в Instagram за дъщеря си, както и за Mac, техния микс Shih-Tzu / Cavalier.

Колко висока е Даяна Салдана?

Няма налична информация за нейния ръст или тегло. Тя също има прекрасна кафява коса и чифт блестящи черни очи. По същия начин няма допълнителна информация относно подробностите за измерването на тялото й.

Височината на Даяна Салдана (Източник: Instagram)

Социална медия

Талантливият художник е активен в социалните мрежи. Към март 2020 г. нейният акаунт в Instagram @dainachantel имаше над 391 000 последователи и 1152 публикации. Тя започва да използва Twitter през януари 2011 г., а акаунтът й @DianaChantel има над 44,3 хиляди последователи.

Освен това нейният YouTube канал Diana Saldana има над 778 000 абонати и е създаден на 12 август 2012 г. с общо 53 996 050 гледания. Другият й канал в YouTube, Diana & Jose Vlogs, има над 179 хиляди абонати и е получил 23 803 284 гледания от пускането му на 3 декември 2013 г.

Популярни Публикации