Дъщерята на Тами Никърбокър беше задържана по подозрение за притежание на метамфетамин

Линдзи Никърбокър , дъщерята на телевизионната риалити звезда Тами Никърбокър, беше арестувана в Арканзас на 12 февруари 2022 г. Според полицията в Западен Мемфис 33-годишната дама е била спряна от патрулиращ полицай, защото лампата на регистрационния й номер е изгаснала на паркинга на мотел 6 на булевард Инграм малко преди 23:30ч. Полицаите открили 0,4 грама метамфетамин, над 2000 долара фалшиви пари, два фалшиви чека и приспособление, способно да отпечата повече чекове, когато претърсили автомобила й.

Шерифът на окръг Критендън Майк Алън потвърди името на Линдзи Никърбокър във Facebook. Когато източникът на новини за знаменитости TMZ се свърза, за да попита за Никърбокър, офисът на шерифа откри коя е тя. Шефът Тод Грумс каза, че е бил изненадан, когато е открил, че някой в ​​килията им е свързан с медийна звезда. Никърбокър беше задържан в затвора на окръг Критендън по обвинения в притежание на метамфетамин, кокаин или хероин, притежание на устройство и фалшификация от първа степен. Гаранцията е определена на 25 000 долара и тя трябва да се върне в съда на 31 март 2022 г.

Шеф Грумс продължи,Жалко. Жалко е да знам, че много от нашите млади хора в днешно време се оплитат в това, особено когато можете да погледнете снимки преди и след, и това наистина ми смазва сърцето.

Според съдебните документи Никърбокър преди това е бил арестуван за ДСИ през 2013 г., след като наводнява множество паркирани превозни средства и напада полицейски служител.

Тами Никърбокър беше в риалити програма.

Тами Никърбокър, родена на 17 юли 1963 г., стана знаменитост, след като се появи в риалити телевизионната програма Real Housewives of Orange County. Никърбокър, 46-годишна самотна майка на три деца, се присъедини към актьорския състав в сезон 2 по съвет на своята приятелка домакиня Джийна Киоу. Семейството й се състои от две деца от първия й брак, Меган и Линдзи, и малко момче на име Райли от предишна връзка.

 Тами Никърбокър

Първият съпруг на Тами Никърбокър, Лу, почина от инфаркт на 24 април 2007 г., на 67 години. Тя прекрати връзката си с Лу, след като откри изневярата му с негова помощ и фирмата им фалира. Следователно начинът й на живот се е променил от това да е омъжена и да притежава един от най-известните имоти в квартала, до това да бъде самотна майка, наемаща имот за 1,3 милиона долара в общността. По същото време нейната къща в Кото се ремонтираше поради сериозни щети от вода.

 Тами Никърбокър

Друга кривина в разказа на Райли е, че баща му, Дъф, работи като мениджър на домашния офис на Гунвалсън в Кото. Дъф и Никърбокър се надяваха да постигнат баланс между връзката си и родителството на малкото си момче. В крайна сметка обаче те решиха да спрат каквато и любовна връзка да са имали. Докато Тами Никърбокър напусна шоуто след сезон три, тя имаше епизодична поява в сезон четвърти, където присъства на парти с тогавашните съпруги и други бивши съпруги и друга поява на парти на Bunco, организирано от Тамра Барни.

Популярни Публикации